2777
2789
عنوان

مادر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 59 پست
وای چقد شوهرت مثل شوهر منه مال من باباش فوت کرده همیشه به من میگه فک کن نداری خودمون هرجوری باشه حلش ...

حداقل از شوهر شانس آوردیم.

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=224557665]دقیقا باورت میشه اینقدر سربچه اول اومد چهارتا کارکرد  دقیقا منم برای هیچکاری ...

اره افرین یه جوری ادم عزاب وجدان میگیره حالا تو خونه هم کار مهمی انجام نمیدن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خوب کاری کردی بخدا اینقد حسودیم میشه اینایی ماماناشون عین پروانه دورشون میگردن مگه ماچی کم گذاشتیم

وای گفتی....بعضیا رو دیدی....من واقعا نمیدونم ما اشتباهی هستیم یا اونا

کاربر قدیمی هستم
حداقل از شوهر شانس آوردیم.

اره واقعا من گاهی باشوهرم دعوام میشه میشینم باخودم فک میکنم میگم ولش کن دوبارع برگردم به اون خونه مرگم حتمیه مثل بچه ادم میرم اشتی میکنم  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
مثل من که دوتا زاییدم مادرشوهرم موند پیشم شبا شوهرم نگه می‌داشت بچه رو من یکم بخوابم  الانم ۹ ...

ای جان خدا به دلت صبر و آرامش بده و شوهرت رو برات حفظ کنه غصه نخور عزیزم 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

منم مادرم خیلی جلو روم و حتی پشت سرم بد حرف زده

من خودم یه دختر و یه پسر دارم نمیدونم این بچه ای که باردارم چیه اما خیلی رو دخترم بیشتر حساسم.میگم این محبت رو از من و پدر و برادرش نبینه به هر ننه قمری پناه میبره و انتخاب اشتباه میکنه.پسرمم جوری تربیت شده تو خونمون که خواهر و جنس دختر خیلی براش مقدسه.پسرم ۹ سالشه خواهرش دوسال ازش کوچیکتره.حاضره گناه های خواهرشو گردن بگیره ولی هرگز خواهرش تنبیه نشه.بارها خود دخترمم دلش سوخته گفته نه بخدا داداشی این کارو نکرده تنبیهش نکنید من بودم.بعد منم دلم سوخته کاریشون نداشتم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
هییییی شوهرمم دلش برام میسوزه که هیچ کسو ندارم...واسه همین حرفی نمیزنه اذیت بشم یا کاری بکنه ناراحت ...

من شوهرمم بیشعوره...اصلا نمیشه باهاش دردودل کرد ...فقط منتظر یه چیزیکه سواستفاده کنه

کاربر قدیمی هستم
خوش بحالت....ان شاءالله سایه اش بالا سرت باشه

ممنون عزیزم خدا خانواده شما رو هم حفظ کنه  

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اره واقعا من گاهی باشوهرم دعوام میشه میشینم باخودم فک میکنم میگم ولش کن دوبارع برگردم به اون خونه مر ...

من تاحالا قهرم با شوهرم بیشتر از چندساعت نشده سریع رفتم منت کشی.بابا اگر برگردیم پیش مادرمون که هفته اول اقدام به خودکشی رو داریم

من شوهرمم بیشعوره...اصلا نمیشه باهاش دردودل کرد ...فقط منتظر یه چیزیکه سواستفاده کنه

تو ازین یکی هم شانس نیاوردی