2777
2789
عنوان

مادر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین مادر بودن فقط زاییدن نیست....مادری کردنه

حالا من خوبه زحمت بچه هام رو کسی ام نیست.اما اگه بفهمن باردارم مغزم سوراخ میکنن.منم بهشون نگفتم.ازونجایی که گاهی یکسال هم میشه نبینمش بعد زایمانم خودشون میبینن یه بچه هست دیگه نمیخواد جواب پس بدم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
من بدبخت که نه راه پیش دارم نه راه پس

تو مستقیم دربست بگیر برو پیش خدا

خدا دلتو آرامش ببخشه از خود خدا کمک بخواه بلکه شوهرت سر عقل اومد.

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
حالا من خوبه زحمت بچه هام رو کسی ام نیست.اما اگه بفهمن باردارم مغزم سوراخ میکنن.منم بهشون نگفتم.ازون ...

خیلی سخته تنها بودن...ولی خوب کردی نگفتی وقتی طرف کمکت نکنه فقط زخمت بزنه همون بهتر که اصلا نگی

کاربر قدیمی هستم
خیلی سخته تنها بودن...ولی خوب کردی نگفتی وقتی طرف کمکت نکنه فقط زخمت بزنه همون بهتر که اصلا نگی

زهمشون خیلی عمقی هم هست.دوست ندارم اصلا ببینمشون.فقط دعا میکنم سالم باشن

تو مستقیم دربست بگیر برو پیش خدا خدا دلتو آرامش ببخشه از خود خدا کمک بخواه بلکه شوهرت سر عقل اومد.

آره منم ته دلم میگم هرچی باشه بزرگم کردن گرچه خیلی چیزا تو زندگی کم داشتم

ممنون عسل بانو جان که وقت گذاشتی امیدوارم سایه ات بالا سر بچه هات باشه

کاربر قدیمی هستم
راه من فقط مرگه

خدا نکنه عزیزم.اما مرگ هم شیرینه ها

اما من چنتا حق الناس گردنم هست دارم صافش میکنم دعا کن صاف کنم بعدش خدا هروقت دلش خواست منو ببره منم بلکه آرامش روحی پیدا کنم

آره منم ته دلم میگم هرچی باشه بزرگم کردن گرچه خیلی چیزا تو زندگی کم داشتم ممنون عسل بانو جان که وقت ...

ممنون عزیزم

برای آرامش روحی شما دعا میکنم.

امیدوارم خوشبخت و تندرست و عاقبت بخیر باشی.

امیدوارم هرچه باشی از خوبان باشی....

خدا نکنه عزیزم.اما مرگ هم شیرینه ها اما من چنتا حق الناس گردنم هست دارم صافش میکنم دعا کن صاف کنم ب ...

آره والا مرگ اسمش بده ولی خیلی وقتا از زندگی بهتره...منم خودم فقط میترسم حق الناسی داشته باشم وگرنه مشتاق مرگم...

کاربر قدیمی هستم
آره والا مرگ اسمش بده ولی خیلی وقتا از زندگی بهتره...منم خودم فقط میترسم حق الناسی داشته باشم وگرنه ...

من بیماری دوقطبی دارم متاسفانه گاهی ناخواسته و در حالتی که عقلم سرجاش نبوده به دو سه نفر ناراحتی و آسیب روحی رسوندم.حالا نمیتونم حلالیت بطلبم چون یکیش مشاورم بود خیلی اذیت و ناراحت شد.نمیدونم چکار کنم.شاید منو نبخشه

شوهرمم یکیش

کاش حلالم کنن

ممنون از دعای قشنگت...الهی بهترین ها نصیبت بشه

ممنون عزیزم

در پناه حق باشی انشالله

من بیماری دوقطبی دارم متاسفانه گاهی ناخواسته و در حالتی که عقلم سرجاش نبوده به دو سه نفر ناراحتی و آ ...

آخی عزیزم...منم بهتر از تو نیستم روح و روانم کلا داغونه....ولی شما کلا دلت مهربونه ان شاءالله که اون دوسه نفرم میبخشنت

کاربر قدیمی هستم