2777
2789
عنوان

مادر بودن

365 بازدید | 59 پست

رابطه شما با مادراتون چطوریه...من مادرم تو مجردی که کلا باهام حرف نمیزد بجز دعوا کردن....بعد ازدواجم تا 2سال خونم پا نذاشت...با اینکه ازدواجم سنتی بود...الانم فقط ازم انتظار داره که براش همه کاری کنم البته من دلم نمیاد بهش بدی کنم میگم آخرش مادره...ولی هیچوقت حس اینایی که از مادراشون میگن رو درک نمیکنم...چطوری با مادرتون دردودل میکنید....چطوری راهنماییتون میکنه....چطوری کمکتون میکنه....یکی میگفت میخواستم مهمونی بگیرم خونه مادرم گرفتم....من خودم میرم خونه مامانم بزور راهم میده ....یعنی باید غذا رو خودم درست کنم پولشم خودم بدم اگه اینکارو نکنم اینقدر اخم میکنه و غر میزنه که فرار کنم....من مادرشوهرمم بهم بدی کرده ولی از اون انتظاری نداشتم میگفتم آخرش مادرشوهره ولی خیلی سخته مادر خودت مثل غریبه ها باهات رفتار کنه..من خودم دوست دارم کمک حال مادرم باشم ولی بحث کمک کردن تنها نیست بحث مادری کردنه...نمیدونم متوجه شدید یا نه

کاربر قدیمی هستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من عاشق مادرم اما رابطه ام باهاش مثل خیلیا که صمیمی آن نیست منم خیلی رودربایستی دارم باهاش همه دردامو میریزم تو خودم وباهاش دردودل نمیکنم اونم متوجه دردام نمیشه

من مادرشوهرمو دوست دارم چون درسته تحصیلات دانشگاهی مثل مادر بنده نداره اما اندازه صدتا استاد دانشگاه شعور داره حداقلش

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
من عاشق مادرم اما رابطه ام باهاش مثل خیلیا که صمیمی آن نیست منم خیلی رودربایستی دارم باهاش همه دردام ...

خواهرشوهر منم عاااااشقه مادرشه اما هیچ دردی رو به مادرش نمیگه.

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
بعد ازدواج چی

بعد ازدواج هم همش دخالت تو زندگیم میکنه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

خیلی سخته روزی دوبار میرم خونشون میام تمام زندگیمه از در میام بیرون دلم براش تنگ میشه اما خودمم درد دارم خیلیم درد دارم دلم میخاست تو بغلش گریه کنم وارونه کنه اما نه من میتونم بگم نه اون میدونم درادمو

درستشم همینه 

فقط غصه میخورن کاری نمیتونن کنن

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

مال من اینجوری بود تا مجرد بودم از نه سالگی توقعا شروشد بشور وبسابو بپز دختر فلانی ال کرد تونکردی بهمالی بل کرد تو نکردی تمام مجردی درحال کلفتی کردنو به جا اوردن توقعات جنابعالی الانم که سه ساله ازدواج کردم نوبت شوهرم شده فلانی دومادش اینجوره اونجوره خونشم میره به خدا تا حالا شده برامون یه شام نهاری درست کنه 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
کلا تا حدودی آره ولی من چون جز بچه های آخر بودم کلا دیگه منو انگار نمیدید

پس کلا اخلاقشون همینه 

عوضم نمیشه ،سنش بره بالاتر بدترم میشه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

من پدرم منو خیلی دوست داره

مادرم الانم من سر پسرم اگه داد هم بزنم انقد باهام دعوا میکنه و گریه و زاری.حق داره بخاطر برادرم افسرده شده فوت اون سخت بوده براش