2777
2789
ب شکل آقا بود.اجزای صورتش مشخص نبود کامل‌لباشو دیدم ک بهم لبخند میزد... بعد چن وقت یکیو پیدا کردم ک ...

دلایل مختلفی وجود نداره من خودمم مث شما با کسی اشنا شدم ک تونست کمکم کنه اطلاعات زیادی ندارم 

جن عاشق بده🤦🏿‍♀️

ولی من مشکلمو هیچوقت نفهمیدم چون گف بهتره ندونم🤦🏿‍♀️

ب شکل آقا بود.اجزای صورتش مشخص نبود کامل‌لباشو دیدم ک بهم لبخند میزد... بعد چن وقت یکیو پیدا کردم ک ...

من هیچوقت ندیدمش اما وقتی متوجه مشکلم شدم و خیلی ترسیده بودم بعدش بارها دیدمش و تا الانم که خبری نیست و خیلی از لحاظ روحی بهتر از قبلم و بهتر زندگی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن زدگی به معنی جن دیدن نیست اصلا میتونیید ت گوگل دربارش مطالعه کنید

اونی که شما منظورته من اسمشو میزارم دیو زدگی! بله این یه واقعیتیه اما حقیقت اینه که هیچ قدرتی در مقابل خدا ندارن. به نظرم شاید جاش نیست اینطور مسایل گفته بشه

من هیچوقت ندیدمش اما وقتی متوجه مشکلم شدم و خیلی ترسیده بودم بعدش بارها دیدمش و تا الانم که خبری نیس ...

ب منم گفت بهتره ندونی....تااینکه گفتم پشتم درد میکنه مخصوصا شونه هام نمیتونم نفس بکشم یهو گفت خب اون طبیعیه بخاطر سنگینی جنی هس ک رو شونته.بعد ازش پرسیدم دیگه همرو گفت.ی مدت خیلی اذیتم میکرد جنه.نمیتونم تایپ کنم وگرنه میگفتم برات

اونی که شما منظورته من اسمشو میزارم دیو زدگی! بله این یه واقعیتیه اما حقیقت اینه که هیچ قدرتی در مقا ...

درسته

دقیقا هیچ قدرتی دربرابر خدا ب اون بزرگی و عظمت ندارن

و ادما بی دین و اعتقاد ضعیف ب خدا معمولا در خطرن

ب منم گفت بهتره ندونی....تااینکه گفتم پشتم درد میکنه مخصوصا شونه هام نمیتونم نفس بکشم یهو گفت خب اون ...

اینایی ک میگین واقعیته؟

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
اره عزیزم🙂کاملا واقعی

عزیزم شما بهتر شدی؟ میشه بهم بگی چه جوری بهتر شدی و چه مدت اون جن ادیتت کرد؟ شما دارویی هم استفاده کردی؟ منم همسرم مثل شما درگیره و میگه پشتم میگیره و درد میکنه و حالت تهوع بهش میده. خیلی گناه داره. قشنگ حس میکنه جن ها رو. اگه هستی بیزحمت جوابمو بده