2777
2789
عنوان

درد زایمان

459 بازدید | 55 پست

درد زایمان دارم دعام کنین😭😭راحت باشه همتونو دعا میکنم 😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
انشالله به حق فاطمه زهرا به خیر و خوشی بگذره بره منم دعا کن منتظر دردامم

ان شاالله عزیز دلم راحت باشه و نی نیت سالم ممنونم گلم😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ننه هیچ نترس من تجربه کردم عادی باش سعی کن جیغ نزنی صلوات بفرست برا منم دعا کن بیزحمت این ماه ...

ان شاالله ک سال دیگه نی نیت بغلت باشه عزیز دلم صحیح و سالم ممنونم گلم😍😍

به سلامتی فارغ شی ان شاالله ناد علی یادت نره

ممنونم گلم 😍😍

خدابهت کمک‌کنه عزیزم ان شاالله بچتوسالم بغل بگیری ایه الکرسی بخون دردت کم‌میشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ان شاالله عزیز دلم راحت باشه و نی نیت سالم ممنونم گلم😍😍

انشالله به حق ۱۲ امام راحت زایمان کنی برای من حقیرم دعا کن که مامان بشم لطفا اسمم نگینه اگه مشکلی نیست اسمم رو روی پات یا دستت کوچیک بنویس خیلی محتاجم توروخدا 

ممنونم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
انشاالله راحت فارغ شی و نی نی قشنگتو بغل کنی..  تو دردا یاد همه بکن.. واسه همه دعا کن گلم.. ...

حتما عزیز دلم ان شاالله دامن منتظرا سبز بشه و باردارا نی نیشون سالم بغلشون بیاد😍😍

انشالله به حق ۱۲ امام راحت زایمان کنی برای من حقیرم دعا کن که مامان بشم لطفا اسمم نگینه اگه مشکلی نی ...

ممنونم گلم ان شاالله ک سال دیگه نی نیت سالم بغلت باشه بحق امشب😍😍