2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست
انشاالله بسلامتی ❣️ میگم وقتی شکمت منقبض میشه تنگی نفس نمی‌گیری همزمان؟!

نه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
نه

آها مرسی ❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها مرسی ❤️❤️

قربونت😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
توام مثل من تنگی نفس داری؟؟ینی بعضی وقتا دارم میمیرم 

آره وقتی که شکمم سفت میشه تنگی نفس میگیرم ، دل درد پریودی هم دارم 

یبوست هم گرفتم 😑🤦🏻‍♀️نمی‌دونم از چین اینا

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
آره وقتی که شکمم سفت میشه تنگی نفس میگیرم ، دل درد پریودی هم دارم  یبوست هم گرفتم 😑🤦🏻‍♀️نمی ...

من یه بار نفسم بالا نمیومد اورژانسی رفتم بیمارستان سی تی اسکن اینا کردن😓😢 بااین حال بازم میخام طبیعی باشه.گیجم دیگه از سز میترسم

من یه بار نفسم بالا نمیومد اورژانسی رفتم بیمارستان سی تی اسکن اینا کردن😓😢 بااین حال بازم میخام طبی ...

نترس بابا ، سزارین که بهتره

ممنونم گلم ان شاالله ک سال دیگه نی نیت سالم بغلت باشه بحق امشب😍😍

سلام عزیزم چطوری بسلامتی فارغ شدی یا نه😍

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
سلام عزیزم چطوری بسلامتی فارغ شدی یا نه😍

سلام گلم ن هنوزمم فعلا درد کاذب فقط

سلام گلم ن هنوزمم فعلا درد کاذب فقط

سلام انشالله بسلامتی بچت بدنیا بیاد 

دعا کن برام زود حامله بشم با چشم پر اشک بهت این حرفو میگم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
سلام انشالله بسلامتی بچت بدنیا بیاد  دعا کن برام زود حامله بشم با چشم پر اشک بهت این حرفو میگم

سلام ممنونم گلم ان شاالله ک دامنتون سبز بشه بحق فاطمه زهرا(س)