qweenelijoon مدیر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست درد زایمان دارم دعام کنین😭😭راحت باشه همتونو دعا میکنم 😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤ 1400/11/07 | 01:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 توروخدا خاهری دعام کن بچم بچرخه طبیعی کنم چند هفته ای؟ پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 ممنونم عزیز دلم همچنین😍😍 مرسی مهربونم💕❣️ الان نباید از درد به خودت بپیچی؟😅پاشو برو بیمارستان عه پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15939 توروخدا خاهری دعام کن بچم بچرخه طبیعی کنم پیاده روی زیاد برو (شنیدم پاهات رو باید گشاد گشاد برداری )توی اینترنت یک سری راهکارها نوشته انجام بده 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
mahsakhanooom78 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1024 چند هفته ای؟ هفته۳۵.پیش مامای خونگی میرم بچرخونه اون میگه هنوز سرش بالاس.شنبه میرم سونو ببینم چی میشه
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 مرسی مهربونم💕❣️ الان نباید از درد به خودت بپیچی؟😅 پاشو برو بیمارستان عه دردم پشت سرهم میگیره ولی شدید نیس زیاد ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 هفته۳۵.پیش مامای خونگی میرم بچرخونه اون میگه هنوز سرش بالاس.شنبه میرم سونو ببینم چی میشه دیگه باید میچرخید تاحالا ، اما هنوز یکم وقت داری ، انشاالله ک میچرخع❤️💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
mahsakhanooom78 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1024 پیاده روی زیاد برو (شنیدم پاهات رو باید گشاد گشاد برداری ) توی اینترنت یک سری راهکارها نوشته ... روزی نیم ساعت ورزش میکنم.حرکات گربه ای و....پیاده روی ندارم ولی صب تاشب سرپام.پله هم روزی چندبار بالا پایین میکنم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 دردم پشت سرهم میگیره ولی شدید نیس زیاد بهرحال باید الان بری تا وقتی ک شدید شد هول نشی ، و خیالت راحت باشه برا زایمان پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
mahsakhanooom78 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1024 دردم پشت سرهم میگیره ولی شدید نیس زیاد نزدیکای ساعت ۶ دردت شدید میشه
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 بهرحال باید الان بری تا وقتی ک شدید شد هول نشی ، و خیالت راحت باشه برا زایمان صبح یا ظهر میرم ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 نزدیکای ساعت ۶ دردت شدید میشه ان شاالله ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15939 روزی نیم ساعت ورزش میکنم.حرکات گربه ای و....پیاده روی ندارم ولی صب تاشب سرپام.پله هم روزی چندبار بال ... ان شاالله میچرخه و باب میلت زایمان کنی 🌺🌺 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
mahsakhanooom78 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1024 صبح یا ظهر میرم ظهرررر نه بابا دردت که هر ۵ دیقه شد برو
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 صبح یا ظهر میرم انشاالله بسلامتی ❣️میگم وقتی شکمت منقبض میشه تنگی نفس نمیگیری همزمان؟! پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ظهرررر نه بابا دردت که هر ۵ دیقه شد برو کمتر سه دقیقه ک شد میرم اینجوری ۷ یا ۸ سانت میشه ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤