2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست
توروخدا خاهری دعام کن بچم بچرخه طبیعی کنم

چند هفته ای؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ممنونم عزیز دلم همچنین😍😍

مرسی مهربونم💕❣️ الان نباید از درد به خودت بپیچی؟😅

پاشو برو بیمارستان عه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا خاهری دعام کن بچم بچرخه طبیعی کنم

پیاده روی زیاد برو (شنیدم پاهات رو باید گشاد گشاد برداری )

توی اینترنت یک سری راهکارها نوشته 

انجام بده 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

مرسی مهربونم💕❣️ الان نباید از درد به خودت بپیچی؟😅 پاشو برو بیمارستان عه

دردم پشت سرهم میگیره ولی شدید نیس زیاد

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
هفته۳۵.پیش مامای خونگی میرم بچرخونه اون میگه هنوز سرش بالاس.شنبه میرم سونو ببینم چی میشه

دیگه باید می‌چرخید تاحالا ، اما هنوز یکم وقت داری ، انشاالله ک میچرخع❤️💕

پیاده روی زیاد برو (شنیدم پاهات رو باید گشاد گشاد برداری ) توی اینترنت یک سری راهکارها نوشته  ...

روزی نیم ساعت ورزش میکنم.حرکات گربه ای و....پیاده روی ندارم ولی صب تاشب سرپام.پله هم روزی چندبار بالا پایین میکنم

دردم پشت سرهم میگیره ولی شدید نیس زیاد

بهرحال باید الان بری تا وقتی ک شدید شد هول نشی ، و خیالت راحت باشه برا زایمان

بهرحال باید الان بری تا وقتی ک شدید شد هول نشی ، و خیالت راحت باشه برا زایمان

صبح یا ظهر میرم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
نزدیکای ساعت ۶ دردت شدید میشه 

ان شاالله

روزی نیم ساعت ورزش میکنم.حرکات گربه ای و....پیاده روی ندارم ولی صب تاشب سرپام.پله هم روزی چندبار بال ...

ان شاالله می‌چرخه و باب میلت زایمان کنی 🌺🌺

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

صبح یا ظهر میرم

انشاالله بسلامتی ❣️

میگم وقتی شکمت منقبض میشه تنگی نفس نمی‌گیری همزمان؟!

ظهرررر نه بابا دردت که هر ۵ دیقه شد برو

کمتر سه دقیقه ک شد میرم اینجوری ۷ یا ۸ سانت میشه