qweenelijoon مدیر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست درد زایمان دارم دعام کنین😭😭راحت باشه همتونو دعا میکنم 😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤ 1400/11/07 | 01:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 نفس های عمیق بکش و صلوات بفرست من بچه اولم ۴ کیلو بود با کمک مامای همراه و گزاشتن همه انرژی و زورم ... خدا حفظش کنه😍😍حتما ممنونم😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 انشالله ب راحتی زایمان کنی و جفتتون صحیح و سالم باشیدعزیزم ...ب منم دعا کنید.. حتما گلم ممنونم ان شاالله م هر چی بخواید بشه😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 خدابهت کمککنه عزیزم ان شاالله بچتوسالم بغل بگیری ایه الکرسی بخون دردت کممیشه ممنونم گلم ان شاالله😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 التماس دعا سوره انشقاق معجزه میکنه حتما بخون ممنونم گلم حتما😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 دعا کن این ماه مامان بشم منم😥🙏🏻 حتما گلم ان شاالله ک یه نی نی خوشگل و سالم گیرت بیاد😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
کفترسفید عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1322 ممنونم گلم 😍😍 مسشه برا حاجت منم دعا کنی امسال به حاجتم برسم خیلی محتاجم ممنون انشالله زایمان خوبی داشته باشی
شگفتی عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4944 سلام عزیزم قدم نو رسیده پیشاپیش مبارکت باشه🌹به نیت سلامتی خودت و تو دلیت سوره حمد می خونم تو هم لطفا دعام کن خدا بهم نظر کنه و راحت بشم 🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 توروخدا خاهری دعام کن بچم بچرخه طبیعی کنم ان شاالله عزیز دلم 😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 سلام عزیزم قدم نو رسیده پیشاپیش مبارکت باشه🌹به نیت سلامتی خودت و تو دلیت سوره حمد می خونم تو هم لطف ... ان شاالله عزیز دلم ممنونم😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 ای جانم😍 انشاالله زایمان راحتی داشته باشی گلم😍سالم بغلش بگیری😍❤️ پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
گلپسرممم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 842 ای جانم. انشالله به سلامت فسقلتو بغل بگیری. برا همه ارزومندا دعا کن. خیلی مواظب خودت و نینی باش😍😍😍التماس دعا برا ارامش دلم دعا کن
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ای جانم😍 انشاالله زایمان راحتی داشته باشی گلم😍سالم بغلش بگیری😍❤️ ممنونم عزیز دلم همچنین😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤