2777
2789

همش ناله داره انقد گریه کردم  

بچه ها برای همه اتون دعا کردم    اوردنش بخش  ولی اصلا شیر نمیخوره    کسی بوده بچه اش اینط ر باشه خیلیییی نگرانم     اصلا دهن شو باز نمیکنه ک  بگرده دنبال سینع

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدمش مبارک باشه عزیزم.منم بچه م ناله می کرد.الکی سه روز بستریش کردن سوراخ سوراخش کردن یه کم ناله ش کم شد مخصوصا موقع شیرخوردن مرخصش کردن بردم متخصصی که قبلا می شناختم دکتر پسربزرگم تا صداشو شنید گفت سر حنجره ش شله واسه اینه تا پنج شش ماهگی خوب میشه.مدام تو خواب ناله می کرد 

نگران نباش بچه منم حدود سه ساعت تو بخش نوزادان بود

بعد ک اومد شیرش دادم یهو عوق زد همه رو آورد بالا چهره اش سیاه شد نفسش بالا نمیومد

سریع بردنش دوباره سه ساعت بعد آوردنش خوب شده بود

عزیزم اصلا نگران نباش

اگه خوابه، پوشک ش رو باز کن، ناخنش بگیر، لباس هاشو کم کن ، کف پاش محکم ضربه بزن، بیدارش کن مک بزنه

اگه بیداره، سینه ات رو به صورت دورانی فشار بده تا نوک سینه، شیر بیاد، با قاشق بده دهان بچه، قند خون نوزاد نباید بیفته، یک وقت اب جوش ندی ، دانسیته ی آب با شیر فرق داره، ضربه میزنه به کلیه هاش 

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳