2777
2789
عنوان

خانوما بالاخره زایمان کردم بچه امو بردن ان ای سیو توروخدا دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست
ای جونم عیب نداره عزیزم طبیعیه ممکنه شبم تا صبح هیچی نخوره و فقط بخوابه . قدمش مبارک باشه

هر سه ساعت باید شیر بخوره، شش ماهش که نیست!

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم همش خواب بود. به گفته دکتر شیرمو ریختم تو سرنگ انگشت کوچیکه دست هم میذاشتم تو دهن بچه و باسر ...

میترسم مشکلی باشه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
نگران نباش بچه منم حدود سه ساعت تو بخش نوزادان بود بعد ک اومد شیرش دادم یهو عوق زد همه رو آورد بالا ...

دهان بچه رو درست شستشو ندادن، مواد لزج تو دهانش بوده، اینجور شده

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
ننرس طوری نمیشه گلم‌ ایشالا برات حمد خوندم دعاکن این ماه بارداربشم منم 🙏

واسه همه منتظرای نی نی سایت دعا کردم الهی بحق خدای بزرگ باردارشی عزیزم

قدمش مبارک باشه عزیزم.منم بچه م ناله می کرد.الکی سه روز بستریش کردن سوراخ سوراخش کردن یه کم ناله ش ک ...

وای  بخدا کارم شده گریه   چندساعت بیشتر نیی عمل کردم همش پا میشم

دهان بچه رو درست شستشو ندادن، مواد لزج تو دهانش بوده، اینجور شده

الات شیر بالا اورد فک کنم

نگران نباش بچه منم حدود سه ساعت تو بخش نوزادان بود بعد ک اومد شیرش دادم یهو عوق زد همه رو آورد بالا ...

واسه منم الان بالا ا ورد دوباره خوابید میترسم دردمو یادم رفته

واسه همه منتظرای نی نی سایت دعا کردم الهی بحق خدای بزرگ باردارشی عزیزم

ممنون گلم خدا گل پسرتو حفظ کنه برادر زاده من تاای سیو رفت ولی الان داره از دیوار راست بالا میره عزیزم خدا بزرگه  نگرام نباش

واسه منم الان بالا ا ورد دوباره خوابید میترسم دردمو یادم رفته

نترس گلم یاد خودم افتادم شب تو بیمارستان هرچی میشد داد میزدم پرستار صدا میزدم و کلی وحشت زده بودم همش بهم میگفتن تو یکسال نرسیده پیر میشی بخوای اینجوری باشی نگران نباش 😁

عزیزم نی نیت خوبه؟ 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚