2777
2789
عنوان

خانوما بالاخره زایمان کردم بچه امو بردن ان ای سیو توروخدا دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست

نگران نباش عزیز دل قدم نورسیده مبارک این شیطونک منم

لب به شیر نمیزد وای یاداون روزا افتادم خیلی گریه کردم

اصلا لب باز نمیکرد واسه سینه اخرشم شیرخشکی شد هیچ

علاقه ای به سینه نشون نداد پدرم دراومد به خدا نگران نباش عزیز همه چی خوب میشه 

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس گلم یاد خودم افتادم شب تو بیمارستان هرچی میشد داد میزدم پرستار صدا میزدم و کلی وحشت زده بودم هم ...

پس تو هم مثل منی.منکه اب شدم پیر شدم تو ان ای سی یو.پرستارا میگفتن کم صبرترین مادری که تا الان دیدیم تو بودی

وای  بخدا کارم شده گریه   چندساعت بیشتر نیی عمل کردم همش پا میشم

من بازور پامیشدم میرفتم پیش بچم 😔😭سوندم وصل بود

بهم وای یاد اون روزا افتادم خیلی درد کشیدم نگران نباش انشاله زودی بچتو میاری خونه

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 
پس تو هم مثل منی.منکه اب شدم پیر شدم تو ان ای سی یو.پرستارا میگفتن کم صبرترین مادری که تا الان دیدیم ...

آره بچه من اولین نوه دوتا خانواده اس قبلش بچه ب اون صورت ندیدم و آشنایی نداشتم همش میترسیدم

هی زنگ میزدم ب شوهرم میگفتم برو پشت در وایسا هرچی شد ب من بگو پرستار میگفت خااااانووووم ما ب شوهرت اجازه نمیدیم بیاد اونجا اینقد زنگ نزن زابراهش نکن بنده خدارو

میگفتم نهههههه باید باباش کنارش باشه وگرنه خودم میرم 😂

اونم میگفت ی وجبم نمیتونی تکون بخوری دختر سزارین کردی ها 

اصلا ی وضعی همه رو کلافه کرده بودم😆😆

آره بچه من اولین نوه دوتا خانواده اس قبلش بچه ب اون صورت ندیدم و آشنایی نداشتم همش میترسیدم هی زنگ ...

من دو ساعت بعد اینکه زایمان کردم با چشم گریون و بدون شلوار با یه پیرهن گشاد بدرد نخور پشت در ان ای سی یو بودم انقدر اشک میریختم که یادم رفته بود الان زایمان کردم

من دو ساعت بعد اینکه زایمان کردم با چشم گریون و بدون شلوار با یه پیرهن گشاد بدرد نخور پشت در ان ای س ...

طبیعی بودی‌؟ من سزارین بودم تا ۱۲ ساعت باید میخوابیدم بعدشم با کلی داد و درد تونستم پاشم از جام 

طبیعی بودی‌؟ من سزارین بودم تا ۱۲ ساعت باید میخوابیدم بعدشم با کلی داد و درد تونستم پاشم از جام  ...

اره بچم شش ماهه دنیا اومد متاسفانه

سزارین خیلی وحشتناکه هرچند خودمم بریچ بود زایمانم و خیییییلی سخخخخخت

اره بچم شش ماهه دنیا اومد متاسفانه سزارین خیلی وحشتناکه هرچند خودمم بریچ بود زایمانم و خیییییلی سخ ...

وای من از طبیعی وحشت داشتم

از زایمانم راضیم از چیزی ک فکر میکردم بهتر بود

فقط همون بهوش اومدنم درد داشتم و موقع بلند شدن از تخت ی ۲۰ مین درد کشیدم بعدش دیگه خیلی بهتر شد 

من بازور پامیشدم میرفتم پیش بچم 😔😭سوندم وصل بود بهم وای یاد اون روزا افتادم خیلی درد کشیدم نگران ...

دقیقا بازخم سزارینم هی  بلند میشدم   کارم شده  گریه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
وای خدا چیکار کنم

نترس هیچی نیس...من خودم متوجه شدم اخه ی میک میزد بعدش دیگه نمیتونست میک بزنه ولی گشنش بود.....ب پرستار گفتم نمیتونه بخوره گف چیزی نیست بعد ب دکتر گفتم دکتر چکش کرد گف معدشو شست و شو بدید از مایه تو شکم رفته بود دهنش مونده بود رو دلش بعد ک شستن خوب شد بعدم گفتن اندازه ی قاشق مربا خوری هر دوساعت یبارم بخوره بسه(من شیرم خیلی چربه)