2777
2789
عنوان

خانوما بالاخره زایمان کردم بچه امو بردن ان ای سیو توروخدا دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست
نترس هیچی نیس...من خودم متوجه شدم اخه ی میک میزد بعدش دیگه نمیتونست میک بزنه ولی گشنش بود.....ب پرست ...

منم شستو شو دادن شیر خورده خوابیده ولی ناله هاشو  داره  بچه شماهم داشت ناله هاشو  بخدا خودمو یادم رفته فقط میگم سالم باشه خدا

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
توخاب ناله داره ولی  چیزی نگفتن منم کارم گریه اس

الهی بگردم عزیزم

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توخاب ناله داره ولی  چیزی نگفتن منم کارم گریه اس

عزیزم من یه راهی بلدم به هر کسی که گفتم نوزادش سریع خوب شده، البته پزشکی نیست، اعتقادیه. 

اگر دوست داری و مقید هستی به نذر اسم براش انجام بده عزیزم

من به چند نفر گفتم بلافاصله نوزاد شون خوب شده. 

خواهر زاده دوستم، اکسیژن کم بود رفت ان ای سیو، دیگه نا امید شده بودن ازش🥺 بهش گفتم همون، اولش اسمش مذهبی نبود، بهش گفتم نذر اسم بکنید، یه اسم مذهبی بزارید. باورت نمیشه سریع خوب شد. 

مامانمم به دختر خالش که بچش مشکوک به مشکل قلبی بود، گفت همینو، اسم پسرشو گذاشت محمد. اونم سریع خوب شد😍 الان ماشالله اقایی شده برا خودش. 

خلاصه به هر کسی گفتیم ما، نتیجه گرفته

تو همین سایت هم جست و جو کنید خیلی ها نتیجه گرفتن بگم

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

عزیزم من یه راهی بلدم به هر کسی که گفتم نوزادش سریع خوب شده، البته پزشکی نیست، اعتقادیه.  ا ...

بخدا توبارداری نذر کردم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
بخدا توبارداری نذر کردم 

ان شالله که صاحب اسمش نگهدارش باشه، حالش خوبه الان؟