2777
2789
اگه ادم سر زبون داری هس ببر ک توی بیمارستان با دکتر بحرفه چون بخوای بری خصوصی خیلی ظلمه هزینه هاش... ...

ایشالله که سز بشم منم انقد استرسی ام خودم غش نکنم صلوات به همون بهونه از طبیعی نجات پیدا کنم خوبه خخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۳۷هفتمه دکترم ۳۹گفته سر میکنه☹️اولین بارداریمه میترسم طبیعی بیاد😩

هرچی بچت کامل تر باشه  بهتره،بعدم نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی آثاری که سز بجا میداره بدتر از طبیعیه

من خیلی درد کشیدم بماند که خربار رد بخیه رو شکممو میبینم حالم بد میشع توروخدا اینقدر دنبال سز نباشین طبیعی همون لحطه دردشو بکشین بعدش راااحت میشین

هرچی بچت کامل تر باشه  بهتره،بعدم نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی آثاری که سز بجا میداره بدتر از طب ...

طبیعی هم بخیه داره دیگه چه فرقی میکنه بعد هم بدن با بدن فرق میکنه بعضیا اصلا عوارض سزارین ندارن کلا همه عمل ها حتی آپاندیس هم اگه مراقبت نشه عوارض داره

هرچی بچت کامل تر باشه  بهتره،بعدم نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی آثاری که سز بجا میداره بدتر از طب ...

من سر پریودم نمیتونستم تحمل کنم میبردنم دکتر طبیعی بیارم که بیهوش میشم 😕حالا برا همه ثابت شدست دردای من چقدر بدن

طبیعی هم بخیه داره دیگه چه فرقی میکنه بعد هم بدن با بدن فرق میکنه بعضیا اصلا عوارض سزارین ندارن کلا ...

گلم طبیعی فقط یه لایه بخیه میشه سزارین ۷لایه،ینییی فرقی باهم ندارن؟ درسته بدن با بدن فرق داره ولی تو طبیعی بهبودی سریع تر وکم عوارض تره،ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی