2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۳۷هفتمه دکترم ۳۹گفته سر میکنه☹️اولین بارداریمه میترسم طبیعی بیاد😩

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و۱۵میلیون میشه من دوس نداشتم انقد پول بدم واس اینکه شکممو پاره کنن🥲بعدش مامانم روز اخری رسید ب دادم من گفتم ن طبیعی زود روپا میشم همینکه رفتم زایشگاه رنگم پرید انقد جیغ و داد و غلط کردمو دارم میمیرم دیدما حالم بد شد با اینکه ب قصد سز رفتم اما دکتر ب مامانم گفته بود بره زایشگاه تا ی بهوونه جور کنم سزش کنم......همین ک رفتم رو تخت طبیعی جونم بالا اومد از ترس بعد ک رفتم بیرون میگفتم با چ قدرتی گفتم طبیعی😂😂😂😂😂وحشت از سر و روم میبارید بقول پرستاره از امپول و معاینه میترسی کله چطور میخواد در بیاد   هیچی خلاصه 

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و ...

ی پرستار بد عنق توی یخش بود دکتر میخواست بپیچونتش

همون اومد ب من سرم فشار زد🤯🤯منم از ترس سر شده بودم......وقتی رف سروم رو بستم وقتی اومد ی کوچولو یاز میکردم تا میرف میبستم ....نوار قلب اورد گذاشت ک ببینه اگ ضربان بچه مناسبه ک طبیعی بشه حتما.....منم هی اونا ک رو شکممه دست کاری کردم سه تا نوار گرف فایده نداشت😂😂😂😂😂هی گف خوب در نمیاد اخر سرم اومد با ی امپول گاوی ک بدتر رنگم پرید با سوند گفتم اینا برا چیه گو مگه نمیخوای بری اتاق عمل نفهمیدم ذوق مرگ شدم دیگه گفتم امپولم زدن عیب نداره😂😂😂نگو امپوله مال سوند بوده ن من🤣🤣

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و ...

واقعااا سخته طبیعی من بیشتر از خودم شوهرم میگه نه طبیعی خطرش زیاده برا مادر 

ی پرستار بد عنق توی یخش بود دکتر میخواست بپیچونتش همون اومد ب من سرم فشار زد🤯🤯منم از ترس سر شده ب ...

خدا کمکت کرده برای منم دعا کن سر بیارم نمیتونم و به خودم نمی‌بینم طبیعی بیارم واقعا 

خدا کمکت کرده برای منم دعا کن سر بیارم نمیتونم و به خودم نمی‌بینم طبیعی بیارم واقعا 

اگه ادم سر زبون داری هس ببر ک توی بیمارستان با دکتر بحرفه چون بخوای بری خصوصی خیلی ظلمه هزینه هاش......بعدشم ک همون دولتی خیلی بهتره از نظر من

منم دیدم نمیتونم طبیعی بیارم . چون  از ماه ۷ خونریزی داشتم بی دلیل .

بعدش بقیه رو میدیدم صبح تا شب پیاده روی مهمونی اینجا و اونجا ورزش و.... 

من حتی نمیخواستم بلن شم از جام . به حدی دچار افسردگی شده بودم هورمونام به هم ریخته بود . هیچ جا نمیرفتم هیچ جا در بارداری آ ‌ 

این شد ‌اختیاری سز شدم 

طبیعی مال اونایی که زبر و زرنگ و سرپا و پیاده روی و گردش و... هستن .نه من :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .