2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من ۳۷هفتمه دکترم ۳۹گفته سر میکنه☹️اولین بارداریمه میترسم طبیعی بیاد😩

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و۱۵میلیون میشه من دوس نداشتم انقد پول بدم واس اینکه شکممو پاره کنن🥲بعدش مامانم روز اخری رسید ب دادم من گفتم ن طبیعی زود روپا میشم همینکه رفتم زایشگاه رنگم پرید انقد جیغ و داد و غلط کردمو دارم میمیرم دیدما حالم بد شد با اینکه ب قصد سز رفتم اما دکتر ب مامانم گفته بود بره زایشگاه تا ی بهوونه جور کنم سزش کنم......همین ک رفتم رو تخت طبیعی جونم بالا اومد از ترس بعد ک رفتم بیرون میگفتم با چ قدرتی گفتم طبیعی😂😂😂😂😂وحشت از سر و روم میبارید بقول پرستاره از امپول و معاینه میترسی کله چطور میخواد در بیاد   هیچی خلاصه 

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و ...

ی پرستار بد عنق توی یخش بود دکتر میخواست بپیچونتش

همون اومد ب من سرم فشار زد🤯🤯منم از ترس سر شده بودم......وقتی رف سروم رو بستم وقتی اومد ی کوچولو یاز میکردم تا میرف میبستم ....نوار قلب اورد گذاشت ک ببینه اگ ضربان بچه مناسبه ک طبیعی بشه حتما.....منم هی اونا ک رو شکممه دست کاری کردم سه تا نوار گرف فایده نداشت😂😂😂😂😂هی گف خوب در نمیاد اخر سرم اومد با ی امپول گاوی ک بدتر رنگم پرید با سوند گفتم اینا برا چیه گو مگه نمیخوای بری اتاق عمل نفهمیدم ذوق مرگ شدم دیگه گفتم امپولم زدن عیب نداره😂😂😂نگو امپوله مال سوند بوده ن من🤣🤣

منم اولی بود۳۸هفته و۵روز درش اوردن البته.....من اول گفتم طبیعییییییی راستش چون گفتن باید بری خصوصی و ...

واقعااا سخته طبیعی من بیشتر از خودم شوهرم میگه نه طبیعی خطرش زیاده برا مادر 

ی پرستار بد عنق توی یخش بود دکتر میخواست بپیچونتش همون اومد ب من سرم فشار زد🤯🤯منم از ترس سر شده ب ...

خدا کمکت کرده برای منم دعا کن سر بیارم نمیتونم و به خودم نمی‌بینم طبیعی بیارم واقعا 

خدا کمکت کرده برای منم دعا کن سر بیارم نمیتونم و به خودم نمی‌بینم طبیعی بیارم واقعا 

اگه ادم سر زبون داری هس ببر ک توی بیمارستان با دکتر بحرفه چون بخوای بری خصوصی خیلی ظلمه هزینه هاش......بعدشم ک همون دولتی خیلی بهتره از نظر من

منم دیدم نمیتونم طبیعی بیارم . چون  از ماه ۷ خونریزی داشتم بی دلیل .

بعدش بقیه رو میدیدم صبح تا شب پیاده روی مهمونی اینجا و اونجا ورزش و.... 

من حتی نمیخواستم بلن شم از جام . به حدی دچار افسردگی شده بودم هورمونام به هم ریخته بود . هیچ جا نمیرفتم هیچ جا در بارداری آ ‌ 

این شد ‌اختیاری سز شدم 

طبیعی مال اونایی که زبر و زرنگ و سرپا و پیاده روی و گردش و... هستن .نه من :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .