2777
2789
عنوان

دخترم بهم گفت

184 بازدید | 19 پست

دختروپسرمو بودمشون پارک قلعه بادی و ....دخترم 5سالشه.. هرچی پول داشتم دادم کرایه و قلعه بادی و .. بعد میخواستیم برگردیم هر سوپری میدید میگفت برام بادکنک بخر و چیپس و پفک بخر منم بهش گفتم حالا سری بعد برات میخرم الان پولم تموم شد حالا بزار دفعه بعد و .. یه جایی بود یهو گفت مامان تو چقدر بدبختی چند نفرم حرفشو شنیدند آبروم رفت فقط . نمیدونستم فقط از این حرفش بخندم یا گریه کنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من چند روز پیش با داداشم رفته سوپرمارکت داداشم بهش گفته بود هرچی میخوای بردار پسرم گفته بود دایی تو پول کم داری من خوراکی نمیخوام پولات تموم میشه😂بعد میگفت هرچی واسش برمیداشتم همش به فروشنده میگفته داییم پول نداره این چند تومن میشه🤣پسر منم پنج سالشه

30/1/1405 تا ابد از این تاریخ متنفرم💔🖤

😂😂😂 خب به بچه می گفتی همه پولم دادم برای بازی

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

پسر منم اون روز داشت نوروز رنگی نگاه میکرد

بعد براش توضیح میدادم زمان بچگی ما اسنپ نبود تاکسی تلفنی بود.هر خونه تلفن نداشت و.....

با افسوس سر تکون داد گفت چقدر بدبخت بودین 😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

پارسال توداروخونه دوتاخانوم خوشگل وداف اومدن پسرم نگاشون کردبعداشاره کردمامان بیاگفتم چیه توگوشم آروم گفت مامان ببین چیتان پیتانن بعدبازازداروخونه اومدیم بیرون یکی دیگه یهودادزدمامان کل شهرخوشگل وداف تنهاتوساده ای😐😐😐

😂😂😂 خب به بچه می گفتی همه پولم دادم برای بازی

بهش گفتم بعد اینا رو ولی خب اون موقع داشتیم از کنار یه نونوایی هم رد میشدیم خیلی هم شلوغ بود اینم بلند این حرفو زد همه نگاهها اومد سمت ما.. منم فقط وا رفتم از خجالت ..

پارسال توداروخونه دوتاخانوم خوشگل وداف اومدن پسرم نگاشون کردبعداشاره کردمامان بیاگفتم چیه توگوشم آرو ...

دختر منم عاشق موهای رنگی رنگی هست و ناخن همش بهم میگه موهاتو آبی کن صورتی کن ناخن خوشگل بزار .. چند روز پیش داخل یه کافه یه خانم این مدلی دید رفت بهش گفت میشه دختر من بشی .. وای خدایا فقط کلی خدا رو شکر کردم که نگفت میشه مامان من بشی.اومدیم خونه کلی دعواش کردم و کلی گریه کردم