2777
2789
عنوان

تست ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 10400 بازدید | 90 پست
من که اونارو ندیدم اینو که دیدم درامد خوبی هم داشت هرماه با مردها هم باهواپیما میرفت کیش میگشت...اون ...

آره میدونم، اصلا دیده هم نمیشن، چون تو خیابون و کوچه و محله‌ها نیستن... واقعا اون لایه زیری هستن..

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

آره میدونم، اصلا دیده هم نمیشن، چون تو خیابون و کوچه و محله‌ها نیستن... واقعا اون لایه زیری هستن..

کجا مثلا؟؟خب باید دیده شن😐😂😂 الان از همسرم پرسیدم شبا میرن گشت میگه ندیدم تاحالا کسی توخیابون بخوابه البته اینجا خرم آباده شاید کوچیکه...ولی شما دلت برا تن فروشا نسوزه اونا گرگ بیابون و بارون دیده هستن بهشون توجه نکن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان تاحالا کشاله ران زیر بغل و گردنتون غدد لنفاویش ورم کرده یا درد بگیره من خیلی میترسم الان اینحوری شدم تقریبا هم کشاله رانم درد میکنه هم زیر بغل هم گردنم😩😩

خدا♥️

ماه بانو جان سلام ببخشید دوباره سوال میپرسم میشه از اقاتون بپرسید ببینید اصن ممکنه تو این محیطا از سوزن الوده اینا استفاده بشه منظورم همون لنست کوچیک هست.که باهاش تست میگیرن خیلی میترسم واقعا الانم ک غدد لنفاویم درد دارن دیگ دق کردم از ترس 

هرچند جلو چش خودم باز کرد یه صدای تق هم داد ممنون میشم ازشون بپرسید

خدا♥️

ماه بانو جان سلام ببخشید دوباره سوال میپرسم میشه از اقاتون بپرسید ببینید اصن ممکنه تو این محیطا از سوزن الوده اینا استفاده بشه منظورم همون لنست کوچیک هست.که باهاش تست میگیرن خیلی میترسم واقعا الانم ک غدد لنفاویم درد دارن دیگ دق کردم از ترس 

هرچند جلو چش خودم باز کرد یه صدای تق هم داد ممنون میشم ازشون بپرسید

خدا♥️
ماه بانو جان سلام ببخشید دوباره سوال میپرسم میشه از اقاتون بپرسید ببینید اصن ممکنه تو این محیطا از س ...

سلام عزیزم، ازش پرسیدم، همسرم میگه حتی توی گشت‌های سیار که تست میگیرن هم این شکلی از وسیله استریل نشده و آلوده استفاده نمیکنن، اگه جلوی چشم خودت باز کرده که خیالت راحت باشه مشکلی پیش نمیاد.

حالا اگه استرس داری دوباره زنگ بزن همون مرکزی که رفتی تست دادی یا حضوری برو‌ باهاشون صحبت کن درمورد این قضیه غدد لنفاویت، نهایتا بهت میگن چه تایمی چه آزمایشی دوباره اگر لازم شه خیالت راحت میشه، اما از نظر آلوده بودن میگه خیلی رعایت میکنن معمولا.

سلام عزیزم، ازش پرسیدم، همسرم میگه حتی توی گشت‌های سیار که تست میگیرن هم این شکلی از وسیله استریل نش ...

والا زنه بهش گفتم تمیزه گفت هنوز باز نکردم جلو چشم خودم اون لنستو پیچ داد باز کرد صداهم داد ک گفتن اون صدا برای پلمپ یودنشه زنه حتی گفت خودمو بیشتر ازتو دوست دارم دوتا بچه دارم از وسایل الوده ک استفاده نمیکنم واسه خودمم خطر داره🥺

خدا♥️
سلام عزیزم، ازش پرسیدم، همسرم میگه حتی توی گشت‌های سیار که تست میگیرن هم این شکلی از وسیله استریل نش ...

یعنی ماه بانو جان ممکنه اون غدد لنفاویم برای همون باشه؟؟؟ ترسیدم😱

خدا♥️

درست گذاشت جلو چشمم حتی پرسیدم گفت بله هنوز باز نکردم و جلو چشم خودم باز کرد پیچ داد لنستو دیگ نمیدونم باید بترسم یا نترسم😂

خدا♥️
والا زنه بهش گفتم تمیزه گفت هنوز باز نکردم جلو چشم خودم اون لنستو پیچ داد باز کرد صداهم داد ک گفتن ا ...

راست میگه بابا تازه خطر برای سلامتیش که هیچ برای کار و آبرو و حقوقیش هم خطر داره عزیزم😁 همه‌جوره مسئولن اونا به صدتا ارگان و نهاد باید جواب پس بدن، شکر خدا این یه مورد بی‌دروپیکر نیست اونقدر😂 خودت رو نگران نکن استرس زیادی آدم رو از پامیندازه عزیزم، اگه تستت منفی بوده خودشون هم بهت چیزی نگفتن یعنی خطری نیست