2777
2789
عنوان

تست ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 10390 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دو هفتس نمیتونم بخوابم از وحشت و ترس

سرتو گرم کن کم به این چیزا فکر کن چون رفتی اونجا یکم تحت تاثیر محیطش قرار گرفتی نگران نباش افکارتو درگیر نکن از زندگیت لذت ببر مگه چقد زنده ایم که با استرس زندگی کنیم

والا دو هفته نیم میشه تست دادم توی این دو هفته هرچی علائم ایدزه اولیه شو پیدا کردم دارم دق میکنم ب ق ...

اصلا و ابدا فقط روابط پرخطر و تزریق با سرنگ آلوده

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤
آره عزیزم

عزیزم میشه چند سوال بپرسم ؟؟ 

من خیلی تو این زمینه دوست دارم تحقیق کنم

کودکان میتلا به این ویروس زندگی شون چطوره ؟؟ (یادمه تو یه تاپیکی صحبت کردیم)

و این که شرایط مدرسه رفتنشون چطوره ؟؟

شاد هستم  بامشاد 😐 
آره عزیزم کارش همینه. احتمالش واقعا اینقدررر کمه که نزدیک صفره، یعنی اصلا ممکن نیست عملا. از طریق زخ ...

ممنونم عزیز دلم که با صبوری جواب دادی و منو اروم کردی ♥️♥️

خدا♥️
اصلا و ابدا فقط روابط پرخطر و تزریق با سرنگ آلوده

والا من خاک بر سر مجردم هیچ روابطی نداشتم  .چه برسه ب تزریقو نمیدوننم هزار بند بساط ارایشگر بودم همیشه رعایتم میکنم ولی ترسیدم گفتم تست بدم رفتم این مراکز چون ازمایشگاه ها ۲۰۰تومن هزینه میگرن گفتم وقتی میتونم رایگان انجام بدم چرا بیخودی هزینه کنم ولی خب ترسیدم ازین چیزا وگرنه سوزنو جلو چش خودم حتی بازکرد

خدا♥️
آره عزیزم کارش همینه. احتمالش واقعا اینقدررر کمه که نزدیک صفره، یعنی اصلا ممکن نیست عملا. از طریق زخ ...

والا ماه بانو جان اول از سوزن ترسیدم گفتم تمیزه کفت هنوز باز نکردم جلو چش خودم اون لنست کوچیکارو باز کرد یه صدا تق هم داد ک میگن نشون دهنده پلمپ بودنشه ولی خوب ازون چیزا ترسیدم کفتم نکنه منه خاک برسر برای پیشگیری و ترس رفتم ازمایش دادم با یه بغل ویروس برگشته باشم 😂

ممنونم عزیز

خدا♥️
عزیزم میشه چند سوال بپرسم ؟؟  من خیلی تو این زمینه دوست دارم تحقیق کنم کودکان میتلا به این وی ...

حقیقتش دقیقا من درمورد بچه‌ها اطلاع ندارم مخصوصا درمورد مدرسه و این‌ها عزیزم، اما میتونم از شوهرم بپرسم برات. ولی خب درکل انگ و تبعیض خیلی خیلی زیاده علیه‌شون توی جامعه مخصوصا بچه‌ها که به چشم بدی نگاه میکنن خیلی‌ها بهشون و لیبل میزنن. شرایط درمانیشون معمولا سخت‌تره (و در کل برای بزرگسال‌ها هم) مثلا اگر نیازی به جراحی باشه بعضی جراح‌ها قبول نمیکنن جراحی رو و ممکنه طرف نیاز باشه کلی بگرده و این موارد. تو کشور ما هم کلا تعداد زیادی از بچه‌های مبتلا به اچ آی وی معمولا بچه‌هایی هستن که توی شرایط خانوادگی خوبی نیستن و از طبقات طرد شده جامعه‌ن خیلی وقت‌ها برای همین کلا شرایط زندگی عادی رو شاید نشه در کل بهشون تعمیم داد...

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

والا ماه بانو جان اول از سوزن ترسیدم گفتم تمیزه کفت هنوز باز نکردم جلو چش خودم اون لنست کوچیکارو باز ...

نه بابا خیالت راحت هیچی نمیشه😂😂 ایشالا همیشه سلامت باشی عزیزم

آره واقعا، کلا حتی کار تو این حوزه هم سخته مخصوصا تو کشورما هزارتا سنگ میندازن خواهش میکنم عزیزم❤️❤ ...

من خیلی علاقه مندم 

آگاهی کمه 

به مبتلایان به چشم گناهکار نگاه میکنن

شاد هستم  بامشاد 😐 
من خیلی علاقه مندم  آگاهی کمه  به مبتلایان به چشم گناهکار نگاه میکنن

دقیقااا دقیقا. من شوهرم موسسه‌شون بودجه‌ش از بهزیستی میاد، خیلی‌هاشون آدم‌های مطلعی هستن و با ذهن باز در رده‌های بالا ولی تو همون پوزیشن‌ها بازم هستن افرادی که دقیقا همین نگرش رو دارن!