سلام دوستان ببخشید میشه یکم کمکم کنیدمن ارایشگرم و به مراکز بیماری رفتاری رفتم تست ایدز ازون کیت ها هست مثل بی بی چک تست ازم گرفتن و منفی بود خدارو شکر الان از اون روز میترسم اونجا الوده باشه من گرفته باشم چون با یه چیزی خون روی انگشتمو برداشت پلاستیک مانندی بود بعدشم فک کنم انداخت دور ولی میترسم قبل من برای یکی دیگه استفاده کرده باشه و منم زده رو انگشتم الان میترسم ازون روز من هر روز یه علائمی دارم غددای لنفاوی متورم گلو درد نمیدونم هزار درد خیلی میترسم ممکنه چنین چیزی؟؟؟ تروخدا بیاید
سرتو گرم کن کم به این چیزا فکر کن چون رفتی اونجا یکم تحت تاثیر محیطش قرار گرفتی نگران نباش افکارتو درگیر نکن از زندگیت لذت ببر مگه چقد زنده ایم که با استرس زندگی کنیم
والا دو هفته نیم میشه تست دادم توی این دو هفته هرچی علائم ایدزه اولیه شو پیدا کردم دارم دق میکنم ب ق ...
اصلا و ابدا فقط روابط پرخطر و تزریق با سرنگ آلوده
چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤
والا من خاک بر سر مجردم هیچ روابطی نداشتم .چه برسه ب تزریقو نمیدوننم هزار بند بساط ارایشگر بودم همیشه رعایتم میکنم ولی ترسیدم گفتم تست بدم رفتم این مراکز چون ازمایشگاه ها ۲۰۰تومن هزینه میگرن گفتم وقتی میتونم رایگان انجام بدم چرا بیخودی هزینه کنم ولی خب ترسیدم ازین چیزا وگرنه سوزنو جلو چش خودم حتی بازکرد
آره عزیزم کارش همینه. احتمالش واقعا اینقدررر کمه که نزدیک صفره، یعنی اصلا ممکن نیست عملا. از طریق زخ ...
والا ماه بانو جان اول از سوزن ترسیدم گفتم تمیزه کفت هنوز باز نکردم جلو چش خودم اون لنست کوچیکارو باز کرد یه صدا تق هم داد ک میگن نشون دهنده پلمپ بودنشه ولی خوب ازون چیزا ترسیدم کفتم نکنه منه خاک برسر برای پیشگیری و ترس رفتم ازمایش دادم با یه بغل ویروس برگشته باشم 😂
عزیزم میشه چند سوال بپرسم ؟؟ من خیلی تو این زمینه دوست دارم تحقیق کنم کودکان میتلا به این وی ...
حقیقتش دقیقا من درمورد بچهها اطلاع ندارم مخصوصا درمورد مدرسه و اینها عزیزم، اما میتونم از شوهرم بپرسم برات. ولی خب درکل انگ و تبعیض خیلی خیلی زیاده علیهشون توی جامعه مخصوصا بچهها که به چشم بدی نگاه میکنن خیلیها بهشون و لیبل میزنن. شرایط درمانیشون معمولا سختتره (و در کل برای بزرگسالها هم) مثلا اگر نیازی به جراحی باشه بعضی جراحها قبول نمیکنن جراحی رو و ممکنه طرف نیاز باشه کلی بگرده و این موارد. تو کشور ما هم کلا تعداد زیادی از بچههای مبتلا به اچ آی وی معمولا بچههایی هستن که توی شرایط خانوادگی خوبی نیستن و از طبقات طرد شده جامعهن خیلی وقتها برای همین کلا شرایط زندگی عادی رو شاید نشه در کل بهشون تعمیم داد...
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit
من خیلی علاقه مندم آگاهی کمه به مبتلایان به چشم گناهکار نگاه میکنن
دقیقااا دقیقا. من شوهرم موسسهشون بودجهش از بهزیستی میاد، خیلیهاشون آدمهای مطلعی هستن و با ذهن باز در ردههای بالا ولی تو همون پوزیشنها بازم هستن افرادی که دقیقا همین نگرش رو دارن!
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit