2777
2789
من کاری به گذشته ندارم گذشته گذشته. من حالو میگم خوندی دیگه پیاما اولمو . الانم راه حل ندارم همین حا ...

لطفا انقد از خدا بدگویی نکن و بدشو نگو با حرفهات خیلیارو از درگاه خدا ناامید میکنی این ی گناه بزرگیه

خدارو اونجوری ک من شناختم ن بد بوده ن ظالم و ن ستمگر خیلی ارحم الراحمینه 

بدیهاییم ک میبینی از خودت انتخاباتت و دوروبریاتن وصفش نکن ب خدا 

خدا اونجوری تو میگی بد نیست من عاشق خدای خودمم حق نداری ادمارو با حرفهای منفیت نسبت ب خدا ناامید کنی و برشونگردونی از درگاه لطفش 

دیگه بهتره ب حرفهای منفیت ادامه ندی برو بچسب ب زندگیت این حرفهارم ول کن خواهشا 

خدای من خدای خوبیهاست با تمام دردهایی ک تو زندگی کشیدم بازم شاکر وجودشم و عاشقشم

انشالله ک خدا راه هدایتشو بروت باز کنه و زندگیت بهتر شه 

یا حق

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
لطفا انقد از خدا بدگویی نکن و بدشو نگو با حرفهات خیلیارو از درگاه خدا ناامید میکنی این ی گناه بزرگیه ...

شما خوش بینی گلم امیدوارم منم مثل شما بشم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجبورم خوش بین باشم میگی چکار کنم بشینم افسرده کنم خودمو ک اخرش بمیرم 

من ک چ بخوام چ نخوام باید این زندگیو بکنم مردنمم ک دست خودم نیست از دستمم خارجه برای زندگیم کاری کنم 

پس جز خدا مگه کیو دارم ک ازش بخوام نجاتم بده 

اگر خداهم ولم کنه ک دیگه بدبختم هیشکیو ندارم 

شبو روز دعا میکنم نماز میخونم تا حاجتمو بده از این گرفتاری در شم 

نماز شب میخونم نماز غفیله میخونم هر کاری لازم باشه میکنم تا خدا از در یکی از اینها حاجتمو بده و نجاتم بده 

امشب سر نمازم تورو هم دعا کردم 

انشالله هرکی حاجتی داره خدا بهش بده و غمهای دلشو از دلش برطرف کنه 

توهم ناامید نشو بازم بخواه از خدا 

از کجا معلوم این سری ک ناامیدی و قصد ترکشو کردی یهو حاجت دلتو داد

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد

توهم خوش بین باش مگه کسی مانعته 

افکارت نمیذاره خوش بین باشی و مانعت شده ک ب خدا نزدیک شی و بخوای از نو ازش 

وگرنه کسی جز افکارت مانع نیست عزیز من

نقل از هشام بن سالم از امام صادق(ع) که آن حضرت فرموده است:هر شخصی در بین نماز مغرب و عشا 

دو رکعت نماز غفیله  را به جا بیاورد و به این دعا تبرّک جوید و حاجتی از درگاه خدا درخواست نماید پروردگار حاجت برآورده خواهد کرد خود و هر آن چه را می خواهد به او می بخشد»

ختم دعای آیت الکرسی برای گشایش روزی و روزی – نحوه ختم آیه الکرسی جهت غنی شدن

برای توسعه رزق در امر معاش و غنی و توانگری در سحرگاه یعنی در نزدیکی صبح دو رکعت نماز بجای آورد.

در رکعت اول بعد از حمد ۱۷ مرتبه سوره کافرون

در رکعت دوم بعد از حمد ۱۷ مرتبه سوره توحید

و در رکوع هر یک از این دو رکعت ۱۷ مرتبه ذکر سبحان

ربی العظیم و بحمده

در هر یک از سجدتین دو رکعت ۱۷ مرتبه سبحان ربی الاعلی و

بحمده بگوید

و بعد از فراغ از نماز ۱۷ مرتبه آیت الکرسی بخواند که مجرب اس

گفته اند این عمل از گنج های مخفی پروردگار است

که بدست نااهل نباید داد

و همچنین خواندن سوره طه نزد طلوع فجر کمترین اثر او این

است که روزی تازه به خواننده میرسد و نرمی دلها برای او

حاصل می شود ( صفحه ۱۳۷)

منبع : سایت دعاشفا مرجع کامل ذکر و دعاهای قرآنی

یکی از راه های باز شدن دروازه های نعمت و ثروت اینه که اسم خودتون رو به حروف ابجد حساب کنید و به اون تعداد آیه الکرسی بخوانید .

دعا برای گنج و ثروت با دستور و نحوه انجام

آن که بعد از هر نماز صبح بخواند این جملات را:

بِسْمِ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اُفَوِّضُ اَمْری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ قَوْقاهُ الله

اینم ببین:  دعا برای رسیدن به پول بی حد و اندازه و نعمت زیاد

سَیِّآتِ ما مَکَرُوا اِلاَّ الَهِ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ فَاسْتَجِبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ

مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجیِ الْمُؤمِنینَ حَسْبُنا اللهَ وَ نِعْمَ الْوَکیلِ وَ انْقَلِبُوا بِنِعْمَهً مِنَ اللهِ وَ فَضْلٍ لَمْ یَمْسَسْهُمْ سُوءُ ماشاءَ‌اللهُ

لا ماشاءَ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّهَ اِلاّ بِاللهِ ماشاءَ اللهُ لا ماشاءَ النّاسَ ماشاءَ اللهُ اَنْ یَرَهُ النّاسَ حَسْبِیَ الرَّبُّ مِنَ الْمَرْبُوبینَ

حَسْبِیَ الْخالِقُ مِنَ الْمَخْلُوقینَ حَسْبِیَ الرّازِقُ مِنَ الْمَرْزُوقینَ حَسْبِیَ اللهُ رَبُّ الْعالَمینَ

حَسُبی مَنْ هُوَ حَسْبی مَنْ لَمْ یَزَلْ حَسْبی حَسْبی مَنْ کانَ مُنْذُ کُنْتَ حَسْبی

حَسْبِیَ اللهُ لااِلهَ اِلاّ هُوَ عَلَیهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ وَ الْحَمْدُللِهِ رَبِّ الْعالَمینَ

هرکس مشکلی مالی داشته باشد 100 مرتبه بگوید: ” اللهم انّی اَسئَلُکَ خِِیَرَۀَ فیها عافیةَُ و عافیةٌ ف

بقیش کپی نشد سرچ بزن تو نت میاد حتما برات 

انشالله ک حاجت روا شی اینبار گلم

حاجت روا شدن در سریعترین زمان ممکن با ختم آیت الکرسی

اعوذ بالله من شیطان الرجيم بعد بسم الله الرحمن الرحيم بعد ایه الکرسی ،بعدش،اعوذ بالله من شیطان الرجيم بعد سوره حمد یه بار ،بعد،سوره توحید 5 بار ،بعد،سوره کوثر 11بار بعد،100صلوات و انجام این ذکر در 3 روز پشت سرهم
حتما حاجت روا میشین حتما امتحان کنین و نتیجه شو بگین

اعوذ بالله من شیطان الرجيم بعد بسم الله الرحمن الرحيم بعد ایه الکرسی ،بعدش،اعوذ بالله من شیطان الرجيم بعد سوره حمد یه بار ،بعد،سوره توحید 5 بار ،بعد،سوره کوثر 11بار بعد،100صلوات و انجام این ذکر در 3 روز پشت سرهم

حتما حاجت روا میشین حتما امتحان کنین و نتیجه شو بگین

اگر کسی ۳ بار آیة الکرسی را بر آب بخواند و روی خود را بشوید و دو رکعت نماز بگذارد و در هر رکعت سوره حمد را یکبار و سوره آیت الکرسی را نیز یکبار بخواند هر مراد که داشته باشد به نتیجه می‌رسد. ( منبع در کتاب بحارالانوار)

هر گاه یکى از شما حاجتى داشت، صبح پنج‎شنبه در طلب آن برود، زیرا رسول اکرم (ص) در دعا گفت: خدایا، در بیرون رفتن امتم در بامداد پنج‎شنبه برکت قرار ده و چون از منزل برون رفت، آیات سوره آل عمران و آیت الکرسى و سوره قدر را بخواند. (روایتی از امیرمؤمنان على (ع) )

لطفا بیایم تو این روزگار نا مهربون با هم مهربون باشیم و بجای پاشیدن بذر نا امیدی و یاس و بذر  عشق و محبت و امیدواری بپاشیم نه اینکه یک بنده خدا رو از رحمت و الطاف خدا دور کنیم اگه خودمون از بازی روزگار و مردمانش خسته ایم و نمی تونیم حرفهای امیدوار کننده  بهم بگیم فکر کنم با  سکوت کردن   می تونیم بیشتر به طرف مقابل مون کمک کنیم 

امیدوارم شانس نصیب تون بشه و روزگار به کام تون و غم و اندوهی هم اگر دارید برطرف بشه. یا  حق 

دقیقا ی سریا انگار زاده شدن فقط ادمو ناامید کنن با حرفهاشون مثل شیطان میمونن

خواهشا انقد حرفهای شیطانی نزنید و امید ادمارو از خدا قطع نکنید

لطفا بیایم تو این روزگار نا مهربون با هم مهربون باشیم و بجای پاشیدن بذر نا امیدی و یاس و بذر & ...

من این حرفا به همه نمیزنم شما گفتی دعا اینکار اینجور بشما گفتم‌ . من کی باشم بقیه ناامیدکنم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

موانع استحابت دعا رو از اینترنت سرچ کن و همشو انجام بده انشالله ک گره مشکلاتت وا بشه 

قبل دعاهات توبه زیاد کن 

گناهان مانع رسیدن ما ب حاجتهامون میشن

موانع استحابت دعا رو از اینترنت سرچ کن و همشو انجام بده انشالله ک گره مشکلاتت وا بشه  قبل دعاه ...

ممنون

من این حرفا به همه نمیزنم شما گفتی دعا اینکار اینجور بشما گفتم‌ . من کی باشم بقیه ناامیدکنم

قبل از منم حرفهات سرشار از ناامیدی بود 

هرچی این ملت بهت حرفهای امیدوار کننده میزنن بازم تو حرفهای منفی میزنی 

نمیگی خیلیارو از درگاه خدا برگردونی

ممنون

اگر دعاهات ب دست خودت براورده نمیشن از دیگران بخواه بجات دعا کنن چون دیگران با زبونو بدن تو گناه نکردن 

منم بتونم دعات میکنم انشالله ک خدا هرچی مراد توی دلته بهت بده

قبل از منم حرفهات سرشار از ناامیدی بود  هرچی این ملت بهت حرفهای امیدوار کننده میزنن بازم تو حر ...

عزیزم من واقعیت زندگیم گفتم دروغ بگم

عزیزم من واقعیت زندگیم گفتم دروغ بگم

نمیدونم چیا بهت گذشته ولی ناامید نشو فقط 

ناامیدی سراغ همه میاد حتی خود من ولی از نو عزممو جزم میکنم

همه بدبختی داریم مکافات کشیدیم ولی چکار کنیم زندگیه دیگه 

این سری هم بیا ب حرفم گوش کن و ناامیدیو بذار کنار از نو با خدای خودت رازو نیاز کن 

موانعو کنار بزن 

گاه خدا بعضی حاجتهامونو اون دنیا میده بعضیاشونو این دنیا 

ولی هیچوقت یادش نمیره 

شاید تو فراموش کنی اما خدا ن 

بعضی حاجتها هستن وقتی براورده میشن مارو از خدا دور میکنن و ب ضرر ما تموم میشه 

از خدا بخواه تو حاجتهات خیرتوهم در نظر بگیره 

ذکر شکر الله رو تو بعد نماز هات تو سجده ده مرتبه بگو و شکر خدارو بجا بیار 

هیچی بی حکمت نیست 

اگر براورده نمیشه یا قراره بعدا براورده شه 

یا بهتراز اون در راهه 

یا ضرر و زیان تو در اون حاجته و ارامشت ازت گرفته میشه 

عاقبت بخیریتو و ارامشتو اول از خدا بخواه 

انشالله ب تک تک ارزوهات برسی