2777
2789
ببخشید من اینو فقط شوهرم میدونه. اما من یه نامزد داشتم که این بلارو سرم اورد بعد ولم کرد. ماام واسه ...

من داستانی شنیدم که پیامبری قوم خود را نفرین کرد ولی خدا نفرینش را اجابت نکرد بهش گفت چند تا کوزه بسازه ان پیامبر دستور خدا را اجرا کرد بعد به اون پیامبر گفتن تمام کوزه ها را نابود کن ولی ان پیامبر گفت این همه وقت گذاشتم تا کوزه ها را ساختم چطوری خرابشون کنم خداوند هم گفت حالا فهمیدی برای چی نفرینت را اجابت نمی کنم وقتی تو نمی تونی این کوزه ها را خرابش کنی من چطور می تونم بنده هامو نابود کنم من نمی دونم اسم اون پیامبر چی بود
آنچه نوشته اند چنین است :
بعد از آنکه حضرت نوح نفرین کرد و همه کفار غرق شدند ، فرشته ای در پیش او ظاهر شد . شغل نوح کوزه گری بود، کوزه هائی از گل درست می کرد . فرشته کوزه ها را از نوح می خرید و همانجا آنها را می شکست . نوح ناراحت شد و اعتراض کرد . فرشته گفت: من آنها را خریده ام و اختیارش را دارم . نوح گفت: من صانع آن هستم . فرشته گفت: کوزه هایی ساخته ای نه اینکه خلق کرده ای من که آن را می شکنم تو ناراحت می شوی چطور نفرین کردی که این همه خلق خدا هلاک گردند؟ ! بعد از این قضیه آنقدر گریه کرد که نامش نوح گردید . 
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
داغش سنگین بود زیاد . اماخوب من باز نشکستم دلمو گذاشتم پای مادری که بچشو بزرگ کرده بعد چندین سال ازد ...

بدی آدمارو پای خدا ننویس اون ادما هستن ک بهت بدی رسوندن انتخابات غلط تو ک ب هرکسی اعتماد کردی اسمشو گذاشتی نامزد ببین خدا بهت بدی نرسونده انتخاباتا و ادمایی ک دورتن سرت این روزگارو برات ساختن 

خدا دلش نمیاد بهت اسیبی برسه وگرنه اینهمه نمازو دعا و این چیزا نمیذاشت و بریم بهشت و شیطانو شکست بدیم 

خدا خوبه  فکرتو عوض کن

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ...

خیلیا ماشین ندارن مثلا من ک ن ماشین دارم ن خونه مگه مردم ن خداروشکر همین قدر ک ی خونه اجاره ای هست توش بشسنم شکر وجود نعمتش . بخدا ماهی یکبارم از خونه در نمیشم ولی تو خونه عالمی دارم با خدای خوبم ن تفریحی ن بیرون رفتنی ن خانوادمو میبینم تو خونه با بچم و خدا داریم ۳ نفری از زندگی لذت میبریم خدا ک هست من خوشبختم حتی اگر هیچی نداشته باشم

شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ...

منم هیچکدوم از نیازای بچمو نمیتونم براورده کنم اما همین ی بخورد نمیر دارین ک تو خیابونا گدایی نکنم خدارد هزاران بار شکرش میکنم 

اتفاقا میفهمگ ک دارم چی میگم.. خودم گذروندم و الان بهتر شدم.. فقط با تعییر افکار خوب شدم.... حتی پول ...

مرحبا بهت ایول واقعا زندگی یعنی همین 

اگر قرار باشه بچه هرچی خواست در اختیارش بذاری ک توقعاتش در بزرگسالی پدر ادمو در میاره

اگر قرار باشه بچه هرچی خواست در اختیارش بذاری ک توقعاتش در بزرگسالی پدر ادمو در میاره

تو باید ب بچت صبرو تامل کردنو یاد بدی ن ک با رفتارات بهونه دستش بدی بشه یکی از خودت بدتر ک 

اونوقت اونو کی جمش کنه ی مادر افسرده بچشم افسرده میکنه این نشد با ی چیز دیگه سرگرمش کن بذار بچت یاد بگیره همیشه نمیتونه هرچی دلش بخوادو داشته باشه و کنار بیاد با همه چی 

جلو بچتم گریه نکن نذار حس کنه ی مادر شکست خورده داره و ندونه ب کی تکیه کنه تو باید تکیه گاهش باشی دلشو قرص کنی

ما داریم همه چی ازدست میدیم این وسط نمیتونم واقعا به اینچیزا فکرکنم. بچم یطرف قرضو کرایه خونه . پول ...

بشین دعا کن نماز حاجت بخون شاید در از رحمت خدا بروت باز شد 

بخدا همه گرفتارن شوهر من ک ۱ میلیارد بدهی بالا اورد تمام اثاث خونمونو فروختیم فروشو یخچالو لباسشویی کمدام وسایلام لباسام نونمونم با گدایی در میاوردیم 

بعد دو سال انقدر نذرو دعا و تلاشهای اقامون انشالله خدا کمک کنه از صفر باید شرو کنیم هنوز ۴۰۰ ملیونش مونده بدهیاش تموم نشده 

هر روز نون خالی میخوردیم

ببین خدارو باور کن دعا کن نذر کن نماز بخون ی روز درهای خوشبختی روت وا میشه

منم بچه دارم اینقدر ناامیدم دیگه و خسته بارها فکرکردم برم گاز باز کنم کناربچم بخوابم باهم تموم شه . ...

ببین تا خدا نخواد نمیمیری 

پس با اینکارات فقط ب خودتو اون بچه ی دردی تا ابد وارد میکنی یا ناقص میشی بعد اونجا باید تا اخر عمرت عذاب بکشی 

خودت معجزه زندگی خودت باش منتظر هیچ معجزه ای بهتره گاهی نباشی خودت ی کاری کن 

گاه بزرگترین معجزه ها از کوچیکترین چیزها بوجود میاد 

بشرطی ک ایمان داشته باشی

ببین تا خدا نخواد نمیمیری  پس با اینکارات فقط ب خودتو اون بچه ی دردی تا ابد وارد میکنی یا ناقص ...

ممنون عزیزم که این همه وقت گذاشتی. اما به همون خدا من کم اوردم . واقعا نمیتونم مرحمی پیداکنم برای خودم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ممنون عزیزم که این همه وقت گذاشتی. اما به همون خدا من کم اوردم . واقعا نمیتونم مرحمی پیداکنم برای خو ...

پس اگر جای من بودی چی روزی صدتا طلب کار میومدن در خونمون جون خودمو بچمو شوهرم تو خطر بود هر روز دادگاهی هر لحظه حکم بازداشت برای شوهرم میومد ک بیوفته زندان و اواره شیم 

۲ سال تمام هر روزمون مثل مرگ گذشت بهمون 

فقط خودتو نبین خیلی از ادما شاید دوروبرت نباشن ولی دنیا پراز ادمای دردمند زیاده 

ی سریا تلاش میکنن دنیاشونو نشد دیدگاهشونو ب زندگی عوض میکنن

تو اگر دلت بحال خودت میسوزه حتما ی کاری میکنی مشخصه ن دلت بحال خودت میسوزه ن اون بچه 

وگرنه اینجوری نمیگفتی 

مشخصه اصلا خودتو دوستنداری 

هیچ درمانی بدردت نمیخوره تا کاری کنی ک اول  خودتو دوستداشته باشی و دوستداشتنی و خواستنی بنظر برسی 

ب ی موفقیتی چیزی برس تا احساس ارزشمندی کنی هر روز تلقین کن عاشق زندگیتی بچتی و شوهرت و خودتو دوستداری تا اثر کنه 

خلاصه هر کاری از دستت میاد برای حال خوبت انجام بده 

کسی کاری برات نمیتونه انجام بده خودت باید برای شاد بودنت و زندگیت کاری کنی  چون هرکس مشکلات خودشو داره کسی حوصله و وقت اینو نداره ببینه دیگری چکار میکنه چون همه بدبختی دارن 

برو برای خودت ی کاری کن موزیک بذار برقص ب بچت ب زندگیت عشق بورز و مهربون باش با خودت و دوروبریات 

بداخلاقی درهای روزیو روت میبنده سعی کن خودتو دوستداشته باشی بعد میتونی برای بقیه کاری کنی 

تا خودتو گذشتتو نپذیری و دوستنداشته باشی هیچ کاری نمیتونی کنی

ممنون عزیزم که این همه وقت گذاشتی. اما به همون خدا من کم اوردم . واقعا نمیتونم مرحمی پیداکنم برای خو ...

گذشتتو نمیتونی تغییر بدی آیندتو جی؟

لااقل برای ایندت برای افتخارخودت ی کاری کن ی زن قوی باشی 

نشستی عین این منگولا افسوس گذشتتو میخوری ک چی بشه 

گذشته هرچی ک بوده رد شده رفته تموم شده تو دست بردارش نیستی 

ول کن بابا گور بابای گذشتت 

اینده و حالو دریاب 

برای الانت ی کاری کن حالت خوب باشه ب موقعیتی برسی 

حالو ک ازت نگرفتن ک برای الانت ک صفحه زندگیت سفیده ک 

پس برای ایندت برنامه ریزی کن 

پس انداز کن شوهرت نمیتونه نجاتت بده تو خانوادتو نجات بده 

چ میدونم هر کاری در توانته بکن 

عوض کن شطرنج روزگارتو اینده هنوز مثل دفترت صفحه خالیه برای ایندت فکری بکن 

با افسوس گذشته فقط عمرت میره و خوشیاتو از بین میبری 

ولش کن هرچی بوده رد شده قرار نیست دوباره تکرار بشن 

سعی کن ایندتو لااقل خرابش نکنی

موفق و پیروز باشی در پناه حق 

انقدم چیزای افسردگی نخون و نشین پای دردو دل کردن 

بدتر تورد از پا درت میاره 

با ادمایی ک شادن بگرد موفقن 

ن بدبخت بیچاره هایی ک بدتر افسرده و غمگینت میکنن با مزخرفاتشون

گذشتتو نمیتونی تغییر بدی آیندتو جی؟ لااقل برای ایندت برای افتخارخودت ی کاری کن ی زن قوی باشی  ...

من کاری به گذشته ندارم گذشته گذشته. من حالو میگم خوندی دیگه پیاما اولمو . الانم راه حل ندارم همین حال بدبختم کرده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

با ایه ندانم ندانم چ کنمات ب جایی نمیرسی

پاشو ی حرکت مثبتی بزن 

کار در منزل انجام بده عروسک سازی گلسازی هایی ک تو خونه سفارش میدن 

پنج شنبه صبح زود از بهر حاجتی یا کاری از خونه میزنی بیرون ایه الکرسی بخون 

مطمعنم تمام راه هارو با نیت خالص و اعتقاد کامل انجام ندادی 

غیر ممکنه از خدا چیزی بخوایو بهت نده 

اون خدایی ک من شناختم کوهم اب میکنه چ برسه نیازهای ما ادمها 

من کاری به گذشته ندارم گذشته گذشته. من حالو میگم خوندی دیگه پیاما اولمو . الانم راه حل ندارم همین حا ...

نماز بخون تا خدا راه درستو بهت نشون بده 

از صفر با اراده بیشتراز قبلت شرو کن و خدا و وجودشو باور داشته باش 

ایه الکرسی زیاد بخون پراز معجزست صلوات بفرس  تا از مشکلات خارج بشی 

زیاد توبه کن بخاطر همه تک تک کارات هر روز ۱۰۰ بار ذکر الهی العفو بخون بعد نمازت ایه الکرسی بخون 

خدا ک راه حل زیاد گذاشته بالاخره یکیشونو ادامه بده جواب میده

من کاری به گذشته ندارم گذشته گذشته. من حالو میگم خوندی دیگه پیاما اولمو . الانم راه حل ندارم همین حا ...

ی جوری از بدبختیهات و خدا یاد میکنی ک انگار خدا همه ادمارو ول کرده و نقشه کشیده ک چجوری تورو بدبختت کنه و عذابت بده . بابا همه گرفتاری دارن الانه با این زمونه گرونی و بدبختی جامعه یکیو بیارین ک بگه من بدبختی ندارم هرکس تو این دنیا حتی پولداراش ی جور مریضنو بدبخت و هرکی ی جور از اوضاعش میناله 

نالیدنو ول کن فکری بحال خودت کن با ناله کردن ب جایی نمیرسی فقط خودتو ضعیف نشون میدی