2777
2789
میدونی عزیزم من تادیشب دلم به شوهرم خوش بود میدیدم داره زورش میزنه گفتم بالاخره میتونه وقتی اون ناام ...

اونم خسته شده حق داره کم آورده

ولی تو بهش امید بده بابا هزار تا کار ریخته تو شهر هزار تا خونه

یه پیر زنی الان تو شهر ما دنبال اینه یکی فقط بیاد پیشش زندگی کنه حتی پول آب و برقم خودش میده

ازین موردا یعنی اونجا نیس

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اونم خسته شده حق داره کم آورده ولی تو بهش امید بده بابا هزار تا کار ریخته تو شهر هزار تا خونه یه پ ...

نمیدونم اگه ام هست تاحالا سرراه ما نیومده. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم عزیزم واقعا نمیدونم. میگم که از خداام قطع امید کردم. تاالانی که هستم خیلی جاها صداش کردم جای ...

ناامیدی دری از درهای جهنمه و اینجوری با حرفهات ایمانتو ضعیف تر میکنی 

این حرفهارو نزن توبه کن زیاد توبه کن و از خدا بخواه ببخشدت تو داری دل خدارو میشکنی 

ناامیدی کار شیطانه برگرد از دوباره تلاش کن 

گاهی خدا دعاهاتو مستجاب نمیکنه تا ببینه اگ دعاتو نده بازم بهش ایمان میاری یا ازش ناامید میشی 

در ناامیدی بسی امید است 

پایان شبه سیه سپید است 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نمیدونم تو عدالتش موندم

قضا وقدر همش دست خداست 

بیاد بیار از نوزادیت تا الان همه چی داشتی خداروشکر 

حالا بخاطر ی سری مشکلاتی ک اومده تو زندگی تمام این سالها لطف خدارو فراموش کنی 

بیایم نمک نشناس نباشیم بخاطر ی سری مشکلات خدارو بد ندونیم 

اینهمه لطف ازش دیدی بازم بهش اعتماد کن 

تو اینهمه نعمت تو زندگیت داری چشمهایی ک خیلیا ارزوی داشتنشو دارن 

دستهای سالم ک خیلیا ندارن 

بدن سالم اینا همش نعمت هاییه ک خیلیا اصلا ندارن 

همه ادما مشکل دارن تنها تو مشکل نداری حتی پولدارا بیماری هایی دارن ک با پولم نمیتونن درمانش کنن 

خدا ب همه ب ی اندازه داده 

یکی همه چی داره اما ارامش نداره شوهرش مدام خیانت میکنه 

ببین هممون مشکل دارین هیشکی بی مشکل نیست سعی کن ایمانتو ب خدا تقویتش کنی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
قضا وقدر همش دست خداست  بیاد بیار از نوزادیت تا الان همه چی داشتی خداروشکر  حالا بخاطر ی ...

من از بچگیم مشکلات داشتم واسه همین الان اینجور میگم بخدا میگم بسم نبود واقعا دیگه چقدر. از دوسالگی عمل قلب داشتمو آسم شدید که نمیتونستم مثل بچهای دیگه باشم مادری که پی خوذش بود پدری که نگم زشته. بعدم ولم کردن تهران گفتن درس بخون . بعدبزرگترشدم احساسی ضربه خوردم. بعد ازدواج بد بدون جهاز بدون پشت بدون پول. از زایمان تنهام بخدا تکوتنها . ازمریضیا بچم که تنهابودم دیونه شده بودم توبیمارستان. نگم برات که سرتو بدرد اوردم . اما همیشه میگم بس نبود واقعا

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
نمیدونم تو عدالتش موندم

خدارو در هیچ حالتی از یاد نبر 

و ناامید نشو ازش 

هربار ناامیدی اومد سراغت شیطانو لعنت بفرست 

همه این افکار از بیکاری زیاد ذهنیه ک میشینی فکرو خیالهای بد میکنی 

بشین تو خونه کتاب بخون ورزش کن ی چیزاییو از اینترنت یاد بگیر استعدادتو بالا ببر عوض این فکرای بیخود 

وقتی ذهنت مشغول باشه و سرتو شلوغ کنی هرگز وقت نمیکنی به خودکشی و امثال اینا فکر کنی 

نماز شب بخون و از خدا داخل نماز شبت دعا کن تو قنوتش 

همه نماز شبم نمیخواد بخونی اگر نمیتونی همون یک رکعت نماز وترو هر زمان از شبو روزم بتونی بخونی خدا حاجتت روات میکنه انشالله 

بین نماز ظهرو عصرت دعا کن زودتر مستجاب شه

زیر بارون دعا کن .قبلو بعد  دعاهات صلوات بفرست 

ایه الکرسی بخون مدام تو اینترنت از فایده های دعاها بخون 

حتی حاجتت روا نشد ناامید نشد خدا میده بالاخره 

دیر یا زود داره ولی سوختو سوز نداره

من از بچگیم مشکلات داشتم واسه همین الان اینجور میگم بخدا میگم بسم نبود واقعا دیگه چقدر. از دوسالگی ع ...

خدا انشالله عجرت بده نماز شب بخون معجزه میکنه زندگیتو 

منم از بچگی بدبختیها زیاد داشتم چشممو گور کردن بابام ولم کرد خیلیا میخواستن بهم تجاوز کنن خیلی بلاها سرم اومد بیمارستان رفتم طلاق گرفتم با بچم بیچارگی و مصیبت کشیدم 

ببین ادما بد بودن تقصیر خدا چیه ک پای خدا بنویسی 

خدا نخواسته 

لطفا بدیهای ادمارو پای خدای خوبت تموم نکن 

خدا برات خوبهارو میخواد 

من ارامشمو مدیون خدام  اما امیدم بخدا رو از دست ندادم 

افسردگی داشتم از خدا خواستم ارامشم بده 

ی مدت عصبی بودم کتک میزدم خودمو بقیه رو از خدا خواستم ارومم کرد الان ی جوریم ک نمیتونم ی کسی بدی کنم ببین از خدا بخواه مشکلاتتو برطرف کنه من از خدا خواستم مانعم بشه مانع گناه کردنم مانع زدن بچم مانع تمام بدی هایی ک منو ازش دوز میکنه خداهم ارامشم داده 

الان بچم هرچقدر عصبیم کنه نمیزنمش بغلش میکنم اونم اروم میشه

زندگی و ادما بمن بد کردن من از خدا بدی ندیدم

من از بچگیم مشکلات داشتم واسه همین الان اینجور میگم بخدا میگم بسم نبود واقعا دیگه چقدر. از دوسالگی ع ...

ببیت خدا انقدر بزرگو ارحم الراحمینه ک اگر بشناسیش هیچوقت دیگه راجبش این فکرارو نمیکنی 

خجالت میکشی یک روز ار قضاوتهایی ک راجبش کردی 

اینکه تا الان زنده موندی و بلایی مثل تجاوز سرت نیاوردن خداتو شکر کن خیلیارو میبرن برای سواستفاده های جنسی 

اون بدبختها چی میکشن 

برو خداتو شکر ک بدتراز ایناهم میتونست سرت بیاد اما خدا هواتو داشته نذاشته بیشتراز این رنج ببینی

خدا انشالله عجرت بده نماز شب بخون معجزه میکنه زندگیتو  منم از بچگی بدبختیها زیاد داشتم چشممو گ ...

بدترین سختیم از دست دادن یه بچم بود که تو هفت ماهگی بدنیا اومد نموند .امیدوارم منم یروز اینجوری بشم بتونم دلمو اروم کنم.

مطمعن باش اینم از خواست خداست ک من پیامتو ببینم بیام باهات حرف بزنم 

گاهی خدا از طریق بنده هاش میاد باهات حرف میزنه ک بهت بگه من هستم میبینمت هواتو دارم و یاداوری میکنه فراموشش نکنی 

منم بوده هزاران بار خیلیا اومدن حرفهایی زدن امیدوارم کردن ب خدا

منم ناامید شدم تو زندگیم افسردگی داشتم گریه کردم 

اما بخدا از وقتی خدارو بیشتر شناختم عاشقش شدم و بهش نزدیکتر شدم 

خدا رو باور کن و سعی کن بیشتر بشناسیش خدا حتی از مادر هم بما مهربون تره 

خدایی ک تورو افریده چجوری راضی ب شکستنت میشه 

اون با تمام عشقش تورو افریده پس خوبیتم حتما میخواد 

ببیت خدا انقدر بزرگو ارحم الراحمینه ک اگر بشناسیش هیچوقت دیگه راجبش این فکرارو نمیکنی  خجالت م ...

ببخشید من اینو فقط شوهرم میدونه. اما من یه نامزد داشتم که این بلارو سرم اورد بعد ولم کرد. ماام واسه حفظ ابرو هیچی نگفتیم . میخوام بگم من هر دردیو تحمل کردم ادمی نبودم خودمو ببازم اما ببین چقدر بدشده که باختم. بازم ازت ممنونم

بدترین سختیم از دست دادن یه بچم بود که تو هفت ماهگی بدنیا اومد نموند .امیدوارم منم یروز اینجوری بشم ...

اون بچه مرده ولی اون دنیا شفاعتت میشه برای اینکه بری بهشت 

ببین خدا دوستت داشته  ی شفاعت کننده برات اون دنیا گذاشته 

بچه هایی ک میمیرن تو نوزادی شفیع پدر مادرن در روز رستاخیز ‌ 

یه کاربر خوب گفت.. خیلی جاها سرایدار میگیرن برید خیلی خوبه..هم خونه میدن هم کار

ممنون ولی باید بگردی معلومم نیست پیداشه یانه . 

اون بچه مرده ولی اون دنیا شفاعتت میشه برای اینکه بری بهشت  ببین خدا دوستت داشته  ی شفاعت ...

داغش سنگین بود زیاد . اماخوب من باز نشکستم دلمو گذاشتم پای مادری که بچشو بزرگ کرده بعد چندین سال ازدستش داده. منم ادم ضعیفی نبودم