2777
2789
وقتی خدارو داری نیاز ب هیچ روانشناسی نداره دلتو بسپار بهشو نماز بخون کم کم دلت روشن میشه زیاد ایه ال ...

اخه چی مونده من دلم بهش خوش کنم. همین سقفم داشتیم راضی بودیم که دیگه نداریم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
شما انجام بده ضرر نمیکنی ها

ممنون نمیخوام بیشتر بگم. هیچکس تاتوی شرایطش نباشه کامل درک نمیکنه. واقعاام درکش سخته

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ناراحت شدم برات کاش میتونستم کاری کنم ببین اگر نتونستین خونه اجاره کنین  برین یه مدرسه ی ...

اینجوری نیست بری مدرسه راحت بهت تحویل بدن دوندگی داره. یکی از برادرشوهرام اینکارو کرد. چندماه بهش یه اتاق دادن بعدکلی دوندگی اخرشم باز انداختنشون بیرون 

واقعا نمیتونم این مرحله دعارو گذروندم اگه بگم برات از بدنیا اومدن دخترمو مریضیاش و بی کسیامون بخدا ا ...

این حرفو نزن عزیزم حتما امتحان الهی در راه داری خدا داره صبرو ایمانتو امتحان میکنه دلتو قرص کن از دوباره دعا کن گاه ک دعای ما مستجاب نمیشه بخاطر گناهان و غیبت هایی ک میکنیم 

سعی کن خالصانه پاک باشی دعاهات صددرصد مستجاب میشه قبل دعات ۱۰۰ مرتبه الهی العفو بخون صد بار صلوات بفرست ایه الکرسی بخون و اول و اخر دعات صلوات بفرست تا دعات زودتر ب آسمون بره و مانع هارو کنار بزنه 

دلتو روشن کن خدا هست 

یکروز خدا با یه بغل اتفاقات زیبا از راه میرسه 

بهش اعتماد کن و ازش دوز نشو اون حواسش ب تو هست خدارو دست کم نگیر گلم 

همه بدبختیهایی ک مامیکشیم بخاطر گناهان و دوری از خدامونه

اینم بدون ک خدا هرکیو بیشتر دوس داشته باشه بیشتر اذیتش میکنه ولی اگ دوست نداشته باشه ولت میکنه بحال خودت

شاید خدا دلش میخواد هی بری سمتش و باهاش حرف بزنی خوشش میاد از دعا کرونات از اینکه میری سراغش

فکرای مثبت  کن تا اتفاقات خوب تو زندگیت اتفاق بیوفته 

بخدا من از وقتی خدارو پیدا کردم اصلا برام مهم نیست کیارد از دست میدم یا ن 

آخر سرش فقط خدا برامون باقی میمونه از زندگی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ان شالله از جایی که فکرشو نمیکنین کمک برسه بهتون  براتون دعا میکنم 🥺

ممنونم عزیزم. واقعا باید همینجور شه معجزه شه. وگرنه اخرخوشی نداره. 

اینجوری نیست بری مدرسه راحت بهت تحویل بدن دوندگی داره. یکی از برادرشوهرام اینکارو کرد. چندماه بهش یه ...

خوب خونه هم خیلیا سرایدار میخوان مخصوصا ویلا های اونجا

تلاشتو بکن عزیزم مطمنم جور میشه یه جا

هممون یه جور داریم سختی میکشیم به هر حال

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ممنونم عزیزم. واقعا باید همینجور شه معجزه شه. وگرنه اخرخوشی نداره. 

ان شالله 🤲نگران نباشین به مو میرسه ولی پاره نمیشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
این حرفو نزن عزیزم حتما امتحان الهی در راه داری خدا داره صبرو ایمانتو امتحان میکنه دلتو قرص کن از دو ...

میدونی خواهر از خدا بیشتر ناراحتم. من ادم بدی نبودم نمیگم خوب خوب. اما زنی بودم نه اهل دروغو حسادت نه غیبت نه تنگ نظر. همیشه سرم بکارخودم بوده شاکر بودم. همیشه مهربون بودم اصلا نمیتونم بدباشم همه ام بهم میگفتن توزیادی ساده ای. امابرام مهم نبود. باوجود اینکه همیشه سعی کردم ساده باشم اینجور خدا برام رسوند دردو مریضیو بدبختی واقعا ناراحتم. 

خوب خونه هم خیلیا سرایدار میخوان مخصوصا ویلا های اونجا تلاشتو بکن عزیزم مطمنم جور میشه یه جا هممون ...

نمیدونم گفتم که تلاشمون میکردیم تادیشب که کلا ناامیدشدیم. برای همه سختی هست ما که تموم شد دیگه اما امیدوارم برای هیچکس همچین سختی نباشه

نمیدونم گفتم که تلاشمون میکردیم تادیشب که کلا ناامیدشدیم. برای همه سختی هست ما که تموم شد دیگه اما ا ...

تاریک ترین قسمت شب بعدش طلوع خورشیده

میدونم خیلی نا امیدی که حتی نمیتونی دعا کنی

ولی اینجور نمیمونه

نا امید نشین بازم تلاش کنین

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اخه چی مونده من دلم بهش خوش کنم. همین سقفم داشتیم راضی بودیم که دیگه نداریم

هرچی گرفتو داد بگو خدایا شکرت

همیشه بعداز گذر از بدی ها اتفاقات خوبی تو راهن خوشحال باش 

تو داری از بدترین روزات رد میشی چون خدا ی چیزاییو ازت مبگیره ک عوضش بهتراز اونارو بهت بده 

باور داشته باش ک زندگی مارو باورامون میسازه 

هرچی ب بدیها فکر کنی بدیها برات رخ میدن 

ب چیزای خوب فکر کن 

خدا تورو میبینه فراموشتم نکرده 

همیشه بعداز هر سختی ی ارامش و دنیای قشنگی در انتظارمونه با ناشکری این نعمتو از خودت نگیر

بعدم وقتی حسرت زندگی دیگریو میخوری اتفاقات تلخ بعدی زندگی بقرو هم برای خودت میخوری تو چ میدونی قراره تو زندگیشون چ تلخیهایی بیاد با حسرت کشیدن اونارو جذب نکن برای خودت 

فقط ب خودتو زندگی خودت فکر کن و از خدا زیاد برای خودت دعا کن 

نماز شب بخون ک دارا و ثروتمندت کنه و حاجتهاتو بده 

اگر ایمان داشته باشی خدا باورت میشه و خودش میشه تکیه گاهت گلم 

دست از ناامیدی و حرفهای ناامید کننده برداز یبارم بخاطر تلخی ها خداتو شکر کن شاید همین حرفهای ناشکریت  باعث دردسراتن 

خدارو از خودت دور نکن با این حرفهات و دلشو نشکن و کوچیکش ندون 

خدا انقدر بزرگه و مهربونه ک آرزوهای تودر  مقابلش مثل نخودی در مقابل دریای بیکرانه 

پس هرچی هی نداد هی تو بخواه شاید دوستداره بیشتر صداتو بشنوه میخواد بهش اعتماد کنی بری طرفش 

لعنت ب شیطان بفرست و دلتو قرص کن ب کرم خدا 

خدارو داری غصه چرا 

مگه خدای تو مرده ک تو انقدر ناامیدی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
تاریک ترین قسمت شب بعدش طلوع خورشیده میدونم خیلی نا امیدی که حتی نمیتونی دعا کنی ولی اینجور نمیمون ...

میدونی عزیزم من تادیشب دلم به شوهرم خوش بود میدیدم داره زورش میزنه گفتم بالاخره میتونه وقتی اون ناامیدشد گفت دیگه ولش کن .من دیگه از همه دنیا بریدم. نمیدونم چی میشه دیگه. ممنون ازهمتون 

هرچی گرفتو داد بگو خدایا شکرت همیشه بعداز گذر از بدی ها اتفاقات خوبی تو راهن خوشحال باش  تو د ...

نمیدونم عزیزم واقعا نمیدونم. میگم که از خداام قطع امید کردم. تاالانی که هستم خیلی جاها صداش کردم جایی بوده جایی نه اما الان نمیدونم چطوری میشه واقعا. کاش میتونستم اینجوری ساده به بدبختیا نگاه کنم فقط دلم به خدا خوش کنم .اما میدونم اینو که اینجور نمیشه. 

میدونی خواهر از خدا بیشتر ناراحتم. من ادم بدی نبودم نمیگم خوب خوب. اما زنی بودم نه اهل دروغو حسادت ن ...

اینحرفو نزن اینا حرفهای تو نیستن حرفهای شیطانن لعنت بفرس بهش خدا برای هیشکی بدی نمیخواد 

ما ب خودمون ظلمو بدی میکنیم 

حتما ی جایی کارت لنگیده وگرنه خدا مارو ب دردو مرضو مریضی نمیندازه 

شیطان میخواد با این حرفها تو رو از خدای تو دورت کنه 

توبه کن از خدا بخواه اگر جایی دلی شکستی غیبتی کردی ببخشدت و بدون هیچی تو این دنیا بی حکمت نیست ماها مدام توسط خدا امتحان میشیم تا ایمانمون نسبت ب خدا مشخص بشه 

گاهی خدا ی چیزایی ازت میگیره تا قدرشونو بیشتر بدونی و بیشتر شکرشون کنی در زمانی ک داشتیشون 

و مطمعن باش شکرش کنی از نو دوباره بهت برشون میگردونه حتی بهتراز قبل 

خیلیا مریضن خدا شفاشون میده بخاطر صبرشون دعاشون کفر نگفتناشون 

خدای ما خدای خوبیهاست ن بدیها

اینحرفو نزن اینا حرفهای تو نیستن حرفهای شیطانن لعنت بفرس بهش خدا برای هیشکی بدی نمیخواد  ما ب ...

نمیدونم تو عدالتش موندم