2777
2789
الان دوماه دنباله کاره . شاگردیو کارگریم بره مگه چقدربهش میدن. ما دردمون بزرگتر ازاین حرفاس. باید تا ...

آبجی مادر شوهر پدر شوهر نداری؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
تو اون شهرا کار نیست مثلا شهر ما یزد کار زیادددده  کرایه خونه هم واقعا ارزونه واحد 45 متری تو ...

اخه الان برای ما دیگه فایده نداره عزیزم. من الان باید یه پولی برام بمونه جابجاشم که بتونیم باز به کارفکرکنیم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی پول نیست عزیزم فقط تن خودت وبچت سالم باشه خدات وشکرکن حالا ازصبح تاشب هم جون بکنی واس بچه یا ...

تنمون اگه سالم بود اون یه ذره پولی داشتیم تموم نمیشد که حیرون بشیم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اخه الان برای ما دیگه فایده نداره عزیزم. من الان باید یه پولی برام بمونه جابجاشم که بتونیم باز به کا ...

آبجی سهام عدالت ندارید

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه فیلم دیدم یه چیزای ازش یادمه اینجا مینویسم در مورد  یه نفر بود که توی  یه خونه خیلی عذاب میکشید و ناراحت بود .توی همون خونه خودکشی کرد .بعد روحش تو اون خونه گیر افتاد هر کاری میکرد نه میتونست فرار کنه نه نمیتونست دوباره بمیره همشیه در حال رنج بود هرچی دوباره اقدام به کشتن خودش میکرد دوباره همونجا ظاهر میشد یعد نفت برداشت خونه رو اتیش زد و ایندفعه توی خونه ی خراب و سوخته گیر کرده بود.سوال اینه که ایا خودکشی ما رها میکنه ؟

عزیزم من اگه پول روانشناس داشتم به خودکشی فکرنمیکردم. 

وقتی خدارو داری نیاز ب هیچ روانشناسی نداره دلتو بسپار بهشو نماز بخون کم کم دلت روشن میشه زیاد ایه الکرسی بخون ارزوهاتم از خدا بخواه بهت میده 

جای ی زندگی و عاقبت سیاه برای خودتو بچت دنیای رنگی و شاد درست کن 

اون بچه ب تو نگاه میکنه افسردش نکن شادش کن تا خدا هم دل تو رو شاد کنه 

خداتو شکر کن ی بچه سالم داری خیلیا بچه مریض دارن همش پاشون تو بیمارستانها و اتاق عمله ک بچشون شفا پیدا کنه بخند از زندگیت لذت ببر خدارو شکر کن تا بهت نعمت های بیشتری بده 

کفر نعمت از کفت بیرون کند 

شکر نعمت نعمت افزونت کند 

ناشکری نکن ی سری ادما در حسرت ی ذره ارامشین ک تو داری سقفی بالا سرته بچه سالم داری خودت سالمی 

انشالله بچتم بزرگ میشه بیشتر دستوپات باز میشه خمه سختین مال چند سال کودکی اولشه بعدش اونم کمک دستت میشه 

ب خدا اعتماد کن هیشکی قد خدا مهربونی نمیکنه دعاکن برای خودت چون خودت از حال خودت خبر داری بهتر و از ته دل میتونی دعا کنی. زیاد استغفار کن و حرفهای ناامیدی و شیطانی نزن 

زندگی قشنگه اگر قسنگیهای دیگشم ببینی 

یک روز میفهمی چقدر الکی خودتو ناراحت میکردی 

خدا عاشق بنده هاشه و از ما ب ما مهربون تره 

پس یقین داشته باش ک خداوند هرگز نمیخواد مارو تو رنج و عذای گرفتارمون کنه 

چشم تو هم چشمیو بذار کنار ک آرامش زندگیتو ازت میگیره 

نگاه نکن بقیه چیا دارن 

ببین خودت چیا داری لذت ببر کنارشون

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
کرایه بدین از خونه های کوچکتر حتی شده یه اتاق شروع کنید 

دیگه یه اتاقم بخوای بگیری باید ۵تومن پول پیش بدی. من ادم ناله ای نبودم. همیشه هرجوربود سرکردم صدامم درنمیومد الان دیگه بریدم 

سلام

فقط وارد سایت شدم که بهتون بگم اگر همچین افکاری دارید با ۱۲۳ تماس بگیرید. راهنماییتون میکنن. این جور افکار مشکل اورژانسی روانپزشکی حساب میشه. انشالله که درمان میشین.

اخه الان برای ما دیگه فایده نداره عزیزم. من الان باید یه پولی برام بمونه جابجاشم که بتونیم باز به کا ...

راست میگی عزیزم

ولی در کل به فکر یه کار درست باش که دایم باشه

اینم پیشنهاد من بود بهش فکر کن

اینجور شهرای مثل یزد هم ارزونتره هم کار بیشتره هم پول 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نه عزیزم منظورم اینه سختی ها تموم میشن😢💖... ازشون یه خاطره باقی میمونه  امتحان کنین... خیلی ...

ممنون عزیزم. اما الان نمیتونیم این حرفو بزنم دیگه. 

شما انجام بده ضرر نمیکنی ها

آبجی مادر شوهر پدر شوهر نداری؟ 

چرا تو یه شهرستان دیگن. اوناام دوتا مریضن که خودشون محتاج کمکن

خیلی ناراحت شدم برات کاش میتونستم کاری کنم

ببین اگر نتونستین خونه اجاره کنین 

برین یه مدرسه یا یه خونه تحویل بگیرین برای سرایداری

هم خونه مجانی بهتون میدن هم کار

تا یه کار بهتر پیدا کنید

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
آبجی سهام عدالت ندارید

شوهرم که چک برگشتی داشت چندسال پیش جلو سهام و یارانش گرفتن. خودم ندارم .

شوهرم که چک برگشتی داشت چندسال پیش جلو سهام و یارانش گرفتن. خودم ندارم .

ان شالله از جایی که فکرشو نمیکنین کمک برسه بهتون 

براتون دعا میکنم 🥺