2777
2789
خوب گلم مهاجرت کنید به شهرستانای کوچیک و روستا ها باور کن اونجا ها خرج زندگی کمتره با ماهی 300 توم ...

کجا من الان پایین شهر کرجم. کجابرم. اینجورم نیست الان شهرستان دور افتاده فامیلا شوهرم ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ اجارس. الانم بیکاره شوهرم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ماشین دارید؟ بره اسنپ کار کنه اگه دارین  یا بره شاگرد مغازه شه...نیاز به حرفه ی خاصی هم ...

نه گلم اگه ماشبن داشتم میفروختم پول پیش جورمیکردم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم ماشین دارید؟ بره اسنپ کار کنه اگه دارین  یا بره شاگرد مغازه شه...نیاز به حرفه ی خاصی هم ...

الان دوماه دنباله کاره . شاگردیو کارگریم بره مگه چقدربهش میدن. ما دردمون بزرگتر ازاین حرفاس. باید تادوماه دیگه خالی کنیم

عزیزم من اگه پول روانشناس داشتم به خودکشی فکرنمیکردم. 

نماز بخون آیه الکرسی بخون آرامش بهت میده و از افسردگی درت میاره انشالله بچت بزرگ میشه سرکارم میری پیشرفتم میکنی از خدا کمک بخواه 

منم بچه دارم منم حس میکنم پیشرفتی ندارم و از همه عقبم اما نماز خوندنم آیه الکرسی صلوات حال دلمو اروم میکنه انقد انرژی دارم با اینکه هیچ کاری ازم بر نمیاد و زندگیم بلانصبت زندگی سگیه پراز مشکلات و دردسر حتی خانوادمم باهام بدن و تنهام همش اما یاد خدا قلبمو اروم میکنه بشین برای خودت دعا کن حالت خوب میشه و دیگه ب مردن فکر نمیکنی 

من ک هم ی چشممو از دست دادم هم زندگیمو هم خانوادم باهام بدن  بابامم ک از کودکی ولمون کرد رفت  هیشکیو کسیو ندارم ولی همین ک خدارو دارم و هیچوقت منو آواره کوچه خیابون نشدم و ی لقمه بخور نمیر داریم خدامو هزاران بار شکر میکنم اینده بچمم سپردم ب خدا منم مادرن نگرانی دارم تو زندگی ب هیچ جایی نرسیدم ولی خدا هست و دلم روشنه ی روز خدا زندگیمو قشنگ میکنه 

ناامید نشو نا امیدی اولا بخاطرشیطانه و دوما بخاطر نخوندن نمازه . تو نمازاتو بخون من قول میدم حالت خیلی خوب میشه بشین با خدا در مورد همه چی حرف بزن هرچی میخوای و دردودل کن ارومت میکنه و ارامشت میشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
کجا من الان پایین شهر کرجم. کجابرم. اینجورم نیست الان شهرستان دور افتاده فامیلا شوهرم ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ ا ...

تو اون شهرا کار نیست مثلا شهر ما یزد کار زیادددده 

کرایه خونه هم واقعا ارزونه

واحد 45 متری تو بالا شهر 10 تومن پیش با ماهی 800 تومن کرایه

داداش من دنبال کار دایمه فعلا برای حوصلش سر نره از فردا میره سر کار تو مجتمع خلیج ماهی 5 تومن میدن از ساعت 7 تا 3

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
مسجدمحلتون برید

عزیزم یه زمانی بود اینجور جاها کمک میشد الان اینجورنیست باهردری زدیم که الان دوتامون قطع امید کردیم

عزیزم من اگه پول روانشناس داشتم به خودکشی فکرنمیکردم. 

همه چی پول نیست عزیزم فقط تن خودت وبچت سالم باشه خدات وشکرکن حالا ازصبح تاشب هم جون بکنی واس بچه یا بیپولی همش میگذره اما تنت سالم باشه

بیا پایین تر  رباط کریم شهرک‌های خوب و تازه تاسیس ارزون قیمتی داره خودت هم کار کن

تومحله پایین کرجیم. اخه پول پیشی نمیمونه بیام پایینتر. باید یه چیزی بمونه . 

شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ...

چرا فکر میکنید به بچه همه چی بدین خیلی خوشبخته

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    
بیا پایین تر  رباط کریم شهرک‌های خوب و تازه تاسیس ارزون قیمتی داره خودت هم کار کن

قبلا کار میکردم میرفتم فروشندگی بچم باخوذم میبردم یا میزاشتم واسه همسایه . نمیشد هم صاحبکارم کلافه شد . هم همسایم گفت همش گریه میکنه دخترت. خلاصه ما همه راه هارو رفتیم

پدرو مادر؟؟؟ من پدرومادرم ولم کردن . از اوناام خیرندیدم. شما میگی خدا ماام نشستیم بلکه معجزه شه‌ .&n ...

نه عزیزم منظورم اینه سختی ها تموم میشن😢💖... ازشون یه خاطره باقی میمونه 

امتحان کنین... خیلی موثره❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نماز بخون آیه الکرسی بخون آرامش بهت میده و از افسردگی درت میاره انشالله بچت بزرگ میشه سرکارم میری پی ...

واقعا نمیتونم این مرحله دعارو گذروندم اگه بگم برات از بدنیا اومدن دخترمو مریضیاش و بی کسیامون بخدا اینجا همه اشکشون درمیاد. من فقط دعا میکردم. اما الان نمیدونم . خدا اگه باهام بود تواین شرایط دیگه دردو مریضی نداشتیم