2777
2789
نمیشه بریدمحله پایین؟

اصلا پولی نمیمونه که برم پایین من الان محله پایین هستم خودم. همه راه ها رفتیم هرجور فکرکردیم. پس چرا به مرگ فکرمیکنم. چون به همه اینا فکرکردیم اما به جایی نرسیدیم. شوهرم تادیشب به هردری زد هرصبح میزد ازخونه بیرون شب میومد بلکه یه کاری بکنه. دیشب گفت دیگه نمیشه ول کن. امروز ازجاش بلندنشداونم فهمیده تهشه دیگه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
شوهر نداری؟

شوهرم تادیروز زوراشو زد دیگه کاری ازدستش برنمیاد اونم مثل من ناامید شده دیگه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ما داریم همه چی ازدست میدیم این وسط نمیتونم واقعا به اینچیزا فکرکنم. بچم یطرف قرضو کرایه خونه . پول ...

آبجی قربونت برم  توکل به خدا و بعد ائمه کن حل میشه.... 

سوره واقعه هر شب بخون

سوره یس بخون هر شب.... 

نماز اول وقت بخون خدا کلی برکت میاره به زندگی تون

پدر و مادر های ما انقد روز های سختی داشتن که الان یادشون میاد خنده شون میگیره 💙💙💙💙

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم من خیلی شرایط سخت گذروندم خیلی و همیشه همینجور بودم امید میدادم ومیگفتم درست میشه اماالان دیگه ...

خوب گلم مهاجرت کنید به شهرستانای کوچیک و روستا ها

باور کن اونجا ها خرج زندگی کمتره

با ماهی 300 تومن میتونی یه خونه بزرگ اجاره کنی

کار هم هست اونجاها

شغل الانتون چیه؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
شوهرت مگ کارنمیکنه😐 پول کارشوپیش پیش بگیره

نه عزیزم شوهرم خرید و فروش میکرد با یه ذره پول . شهرستان میبرد اونجا میفروخت هرچی که گیرش میومد. چندماه پیش دوماه اینا مریض شد قلبش گرفت دور دوا دکتر اون پولی باهاش کار میکرد تموم شد خرج دکترشد . بعدم هرکاری کرد نتونست کارپیداکنه. امیدوارم هیچ ادمی حتی دشمنم این شرایط براش پیش نیاد.

خیریه چیزی بریدمعرفی کنه ادم های هستن ک کمک کنند

ادم هست عضو کمیته ایناس محلش نمیدن ماکه هیچی . 

نه عزیزم شوهرم خرید و فروش میکرد با یه ذره پول . شهرستان میبرد اونجا میفروخت هرچی که گیرش میومد. چند ...

عزیزم ماشین دارید؟ بره اسنپ کار کنه اگه دارین 

یا بره شاگرد مغازه شه...نیاز به حرفه ی خاصی هم نیس

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
آبجی قربونت برم  توکل به خدا و بعد ائمه کن حل میشه....  سوره واقعه هر شب بخون سوره یس بخ ...

پدرو مادر؟؟؟ من پدرومادرم ولم کردن . از اوناام خیرندیدم. شما میگی خدا ماام نشستیم بلکه معجزه شه‌ . 

خدابزرگه میبینی لحظه اخرهمه چی درست میشه دعاکن استغارکنی خیلی جواب میده

الانم فقط دعا مونده برامون. نمیدونم دیگه . اخه میخواد چی بشه معجزه شه . نه نمیشه