2777
2789
نگاه میگن زنی روموقع بشناس ک بی پول باشی توزنی وبایدسیاست داشته باشی ودلگرم بچه وشوهرت باشی وروحیه ب ...

عزیزم من خیلی شرایط سخت گذروندم خیلی و همیشه همینجور بودم امید میدادم ومیگفتم درست میشه اماالان دیگه هیچی نمونده من به همه چی فکرکردم همه راه هارو رفتیم به در بسته خوردیم والان میگم نشستیم منتظریم یجور تموم شه فقط

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
منظورم این بود ک هر شرایطی باشی اگر خودت بخوای قشنگ زندگی کنی و شاد باشی, هیچی نمیتونه جلوت رو بگیره ...

اخه با این شرایطی که داریم گفتم واقعا چرا باید به خوشی خنده حتی فکرکنم. نمیدونم هرکس تا توی شرایطش قرار نگیره نمیتونه درک کنه . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اونوقت جور دیگه عمل میکنم. اینجوری نمیشه مااینجا کسیو نداریم که سراغمون بگیره بدادمون برسه مطمئنم ...

هنوز خدا رو نشناختی که این حرفا رو میزنی 

اون روز و ساعتی که برا مرگمون مقرر شده رو نمیتونیم ثانیه ای جابجا کنیم به این فکر کن که گاز وارد ریه هاتون بشه و نمیرید ولی یه مشکل بزر ریوی پیدا کنید تا عمر داری باید به فکر دارو ودرمان باشی همش بدو بدو کنی 

اصلا یک درصد فکر کن دور از جون خودت بمیری بچت زنده بمونه بلند شه بره بیرون گریه کنه و بی مادر بزرگ بشه 

هیچ فکر کردی کجا و چطوری و پیش کی بزرگ میشه 

هنوز خدا رو نشناختی که این حرفا رو میزنی  اون روز و ساعتی که برا مرگمون مقرر شده رو نمیتونیم ث ...

نه الانم همش تواین فکرم روزی وقتش برسه صاحبخونه پرتمون کنه بیرون بااین بچه کجابرم جایی ندارم توکوچه خیابون چیکارش کنم . وقتی بمیری مردی میدونی تموم میشه دیگه

۷۰۰هزاریامیلیون؟

میلیون ؟؟؟ من ۷۰ میلیون تاحالا ندیدیم. ۷۰۰ هزارتومن. قرض گرفتیم دادیم صاحبخونه بازم اجاره یه ماهش نشد. 

مگ چقدپول خونست؟خیریه یاوام چیزی بگیرید

پول پیش که الان صاحبخونه اجارهاشو اینابرداره هیچی ازش نمیمونه دیگه . وامم ضامن میخواد . 

دختر من ۷ سالشه و تو این ۷ سال لام تا کام با من حرف نزده با این وجود احساس بدبختی نکردم و به خودکشی ...

نبایدامیدب پول باشه همین ک تن ادم سالمه خداروبایدشکرکرد.پول بچه دردمیخوره ک مریض داری😔😏😒

استاتر بستگی داره پیشرفت رو تو چی ببینی... 

شما هم قطعا داشته هایی داری که حسرت خیلیا س

همین بچه ای که داری حسرت اونایی که بچه ندارن اااا 

چرا ناشکری میکنی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔