2777
2789

عزیزم افسرده هستی باید دارو استفاده کنی یا برو روانپزشک توی یه بیمه ای جایی اگر باز امکانش نیست که بعید میدونم اکثرا سراترلین 50 تجویز میکنن و عالیه البته خارجی بهتره ولی گرونه خوب همونم روزی یکی بخوری خیلی خوب میشی ولی باید هر روز بخوری و تاثیرش بعد از 2 هفته مصرف هست

گلم افسرده ای ک این فکرا رو میکنی..... دقت کن زیبایی ها رو ببین.... همین ک بچه داری و خیلیا ندارن... ...

تازه اینجا میام بدتر میشم میبینم بعضیا ناراحت چه چیزا الکی هستن من باید دوماه دیگه کل زندگیم بریزم توکوچه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ...

اتفاقا میفهمگ ک دارم چی میگم.. خودم گذروندم و الان بهتر شدم.. فقط با تعییر افکار خوب شدم.... حتی پولدارترین آدم هم بودی، بچه میگفت بریم برف بازی شاید شرایط نبود ک برید...بچه باید یاد بگیره ک همیشه هر چی خواست محیا نیست... ولی شما ب بچه نگو پول نداریم ماشین نداریم نمیشه بریم....شما دلیل قانع کننده بیار ک هم بچه رو تربیت کرده باشی هم قانع...... بی پولی رو نکوب تو سر بچه..... این همه دلیل هست برای نرفتن........... من به ریز ریز این ها فکر کردم و نتیجه گرفتم، کاش میشد منظورمو بهتر برسونم..........ولی خودت بیشتر فکر کن تا نتیجه بگیری..... شرایط همینه و خودت باید یاد بدی و یاد بگیری که در این شرایط خوشبخت زندگی کنی... فقط با پول نمیشه خوشبخت شد........... بجای برف بازی میتونستی بری تو حمام با بچه اب بازی کنی، 

اتفاقا میفهمگ ک دارم چی میگم.. خودم گذروندم و الان بهتر شدم.. فقط با تعییر افکار خوب شدم.... حتی پول ...

ما داریم همه چی ازدست میدیم این وسط نمیتونم واقعا به اینچیزا فکرکنم. بچم یطرف قرضو کرایه خونه . پول پیش که تموم شده. و دوماه دیگه قراردادم تموم میشه ما هیچ پولی نداریم جابجا شیم. دیگه کاریم ازمون برنمیاد نشستیم نگاه میکنیم تاتموم بشه. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ...

پولدارترین آدما وقتی دلشون میخواد برن بیرون یا دلشون گرفته, و از پنجره بیرونو نگاه میکنن, باید میبردی بیرون پیاده روی یا پارک محل تا دلش باز شه و هوای برف بازی بره از سرش...وقتی دائم بگی نمیشه و نداریم خب تو سری خور بار میاری و این ربطی ب پول نداره فقط افکار علط پدر مادره ک بچه رو بدبخت میکنه نه بی پولی.... راههای زیادی برای زندگی قشنگ هست مخصوصا با یه بچه 4 ساله ( من اگر اونو داشتم چه کارا ک نمیکردم😢)...... 

بعدش هم اگه فکر میکنی با خود کشی حل میسه اصلا حل نمیشه تازه گیر میوفتی به خاطر گناه خیلی بزرگی که کردی دیگه نه دنیا داری نه آخرت به خاطر داشته هات شاکر باش دست پا چشم گوش همین کنار کنار بیمارستان نیستی همین که خدا بهت فرزند داده بهتره خودت رو مقایسه نکنی ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن  اون چیزی که میبینی با اون چیزی که هست فرق داره عزیزم قوی باش و الان یک مادر نمونه باش 

عزیزم افسرده هستی باید دارو استفاده کنی یا برو روانپزشک توی یه بیمه ای جایی اگر باز امکانش نیست که ب ...

گلم من خوردم 40 رور..... ولی باید بیشتر مصرف میکردم ک نکردم....دارو یه جورایی چند سال باید خورد... البته 40 روز واسم نتایجی داشت........

پولدارترین آدما وقتی دلشون میخواد برن بیرون یا دلشون گرفته, و از پنجره بیرونو نگاه میکنن, باید میبرد ...

ما دردمون از این چیزا گذشته من همه اینا گذروندم که دیگه به مرگ رسیدم . 

گلم من خوردم 40 رور..... ولی باید بیشتر مصرف میکردم ک نکردم....دارو یه جورایی چند سال باید خورد... ا ...

حالا اصلا تمام عمر بخوریین چه اشکال داره شاید نیاز مثل آدمی که دیابت داره یا چربی یا سرطان و باید همه عمرش رو دارو استفاده کنه

گلم من خوردم 40 رور..... ولی باید بیشتر مصرف میکردم ک نکردم....دارو یه جورایی چند سال باید خورد... ا ...

دارونخوربچه داری دست بچتوبگیربروبگردید.ومنفی بزارکنارهروقت افسرده شدی استغفارکن وقران وحمدوتوحیدبخون کارسازه

ما داریم همه چی ازدست میدیم این وسط نمیتونم واقعا به اینچیزا فکرکنم. بچم یطرف قرضو کرایه خونه . پول ...

باور کن میگذره بعد ب خودت میخندی..... منم 3 ماه بی خونه بودم.. وسیله هام یه جا شوهرم یه جا خودم خونه مادرم..... وضعیت سختی بود و اینقدر فشار روم بود ک خواستم جدا شم ..ولی گذشت و الان میخندم.. زندگی بالا پایین داره... الان تو شرایط بدی هستی ولی تحمل و صبر کن ک میگذره....... زیاد ب ابن مسائل خودتو درگیر نکن بسپار ب همسرت تا خودش حل کنه.. شما مسئول تربیت بجه و آرامش خونه هستی... پس خودتو اذیت نکن و تو این شرایط سخت , هنر خودت و زن بودنت و محبتت رو برای خانواده بزار تا تحمل بقیه تموم نشه و آرامش ازت بگیرن.. درگیر مالی نشو.