2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 72 پست
اول برو آزمایش بده و دارو بگیر  بعد شروع کن لیزر

پیش چه دکتری؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خریدین دستگاه رو  چند

اون دستگاه را که نمیشه خرید😑خیلیییییی گرونه😐

پیش دکتر پوست رفتم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
دکتر معاینه میکنه و دستگاه مناسب پیشنهاد میده بستگی داره زمانش مثلا من بدنم خیلی زودتر از صورتم جوا ...

من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز بایدشیو کنم و چون سفیدپوستم الان زیربغلم قشنگ سه درجه تیره از پوستمه به شددت عصبی شدم و دنبال لیزری هستم هم دوباره پوستمو سفید کنه هم منو راحت کنه از شیو کردن من کرجم ..به نظرتون برم کلیلنیک لیزر کنم بهتره 

چه دستگاهی برم  😦😣

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خوب باید شارژ کنی گاهی..و اینکه دستگاه کندلا جدیده خیلی خوب جواب میده

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭

میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم

کسی خریده

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭 میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم ...

نه بابا نمیخواد..برو دوباره..ولی ادامه بده و بعد از اتمام دوره هر ۶ ماه یا یکسال برای شارژ برو که درنیاد...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز ...

اره دقیقا منم همینطورم.فک کنم صبح میرم تمیز میکنم اخر شب جوونه زده😭😭😭😭

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭 میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم ...

لیزر خانگی میگن زیاد جواب نمیده 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز ...

واسه زیر بغل لیزر خیلی جوابه
منم مثل تو انقد شیو کرده بودم  زبر و سیاه شده بود
برو لیزر درست میشه
دستگاهم دکتر تشخیص میده با توجه به رنگ پوستتون و ...

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای