2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 72 پست
عزيزم ببخشيد اينو ميپرسم، اگه دوست نداري جواب نده شما سرپرستي بچه اي رو گرفتي؟؟ 

خواهش میکنم عزیزم 

نه بچه های من از ازدواج اول همسرم هستن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
پیش چه دکتری؟

دکتر زنان 

اگر مشکل هورمونی باشه دکتر غدد ولی باز همون متخصص زنان هم میتونه دارو بده

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساعت خواب هم تاثیر داره؟؟؟؟

خیلی زیاد تاثیر داره بین ساعت ۱۱ تا ۳ بدن شروع میکنه به سم زدایی و باید حتما خواب باشین تا این روند انجام بشه 

دکتر زنان  اگر مشکل هورمونی باشه دکتر غدد ولی باز همون متخصص زنان هم میتونه دارو بده

زنان بهم قرص های بارداری هم داد این قرصها اصلا بهم نمیسازه یعنی میخورم نصف شب از شدت تهوع بیدار میشم

خیلی زیاد تاثیر داره بین ساعت ۱۱ تا ۳ بدن شروع میکنه به سم زدایی و باید حتما خواب باشین تا این روند ...

یعنی هرچی میکشم از دست شوهرمه.از وقتی باهاش ازدواج کردم هم ساعت خوابم بهم ریخته هم برنامه غذایی.یعنی نمیشه یه شب زودتر از ساعت 10_11شام بخوریم😭😭😭اون هم باید غذاش سرخ کردنی باشه😭😭😭😭زودتر از ساعت 1 هم نه میذاره لامپها خاموش شه نه تلویزیون 😭😭😭😭

زنان بهم قرص های بارداری هم داد این قرصها اصلا بهم نمیسازه یعنی میخورم نصف شب از شدت تهوع بیدار میشم

باید به دکترت بگی تا مدلهای مختلفشو بنویسه که به بدنت سازگار باشه ، یا اینکه یه مدت تحمل کنی تا بدنت عادت کنه بهرحال تا درمان نشی و کنترل نکنی لیزر جواب نمیده

یعنی هرچی میکشم از دست شوهرمه.از وقتی باهاش ازدواج کردم هم ساعت خوابم بهم ریخته هم برنامه غذایی.یعنی ...

یا قرآن  ساعت ۱۰ و ۱۱ که غذا خوردن جز سم هیچی نداره اونم سرخ‌کردنی ، ساعت یک خوابیدن هم که دیگه بدتر 😐😐 

به همسرتون بگید اینهمه سال اون شکلی بودیم حالا این مدلی بشیم 😂 

شما غذاتو سرخ کرده نخور، برنج و نان سفید را حداقل کن، سبزیجات خیلی خیلی مهمه، تحرکات شکمی زیاد داشته باش مثل دراز نشست و حلقه

یه بنده خدایی لیزر خریده و استفاده میکنه همش هم تا منو میبینه میگه بخر خوبه حالا شوهرم میگه اون هدفش ...

اصلا برات مهم نباشه تو خودت حتما هی جلوش گفتی پر مویی اینم داره سو استفاده می‌کنه منم پر مو هستم خیلی هم زیاد دیگه عادت کردم برام مهم نیست لیزر هم قصدشو‌ دارم برم ولی فعلا کارای مهم تری دارم حتی جلو شوهرمم در مورد پرمویی بدنم حرفی نمی‌زنم که حساس بشه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز