2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 72 پست
اول برو آزمایش بده و دارو بگیر  بعد شروع کن لیزر

پیش چه دکتری؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خریدین دستگاه رو  چند

اون دستگاه را که نمیشه خرید😑خیلیییییی گرونه😐

پیش دکتر پوست رفتم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
دکتر معاینه میکنه و دستگاه مناسب پیشنهاد میده بستگی داره زمانش مثلا من بدنم خیلی زودتر از صورتم جوا ...

من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز بایدشیو کنم و چون سفیدپوستم الان زیربغلم قشنگ سه درجه تیره از پوستمه به شددت عصبی شدم و دنبال لیزری هستم هم دوباره پوستمو سفید کنه هم منو راحت کنه از شیو کردن من کرجم ..به نظرتون برم کلیلنیک لیزر کنم بهتره 

چه دستگاهی برم  😦😣

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خوب باید شارژ کنی گاهی..و اینکه دستگاه کندلا جدیده خیلی خوب جواب میده

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭

میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم

کسی خریده

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭 میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم ...

نه بابا نمیخواد..برو دوباره..ولی ادامه بده و بعد از اتمام دوره هر ۶ ماه یا یکسال برای شارژ برو که درنیاد...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز ...

اره دقیقا منم همینطورم.فک کنم صبح میرم تمیز میکنم اخر شب جوونه زده😭😭😭😭

من تا دو سال رفتم بعدش دکتره از اینجا رفت من موندم صورتی پر ریش😭😭😭 میخوام اگه بشه دستگاه شو بخرم ...

لیزر خانگی میگن زیاد جواب نمیده 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
من صورتم اصلا مو نداره کلا پرمو نیستم ولی زیربغل و پاهام داره و متاسفانه بخاطر باشگاهم هر دو سه روز ...

واسه زیر بغل لیزر خیلی جوابه
منم مثل تو انقد شیو کرده بودم  زبر و سیاه شده بود
برو لیزر درست میشه
دستگاهم دکتر تشخیص میده با توجه به رنگ پوستتون و ...

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای