2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 72 پست

ببین دستگاه با دستگاه هم فرق داره...من واسه بدنم لیزر الکس کندلا روی بدنم خیلی خوب جواب داد،صورت رو نمیدونم...میتونم بگم الان با اینکه از پارسال مهر تاحالا نرفتم و باید میرفتم برای شارژ...شاید موهای بدنم سی درصد باشه،منم پر مو هستم البته تو بدن

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من رفتم لیزر بیشتر و ضخیم تر شدن. البته دوماه هیچی مو درنیومد بعدش انگار یهویی حمله کردن

دقیقا منم همینطور شدم😰😰😰

فک کن زیر چونه ام پر موهای تیز شد درحالیکه قبلا نداشتم و ثمره لیزر درمانی شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهران😞😞😞 خب من تهران نیستم

خیلیا رو دیدیم لیزر براشون جواب نداده
چون یا موهای کمی داشتن که لیزر بدترش میکنه یا دستگاه خوبی نبوده
دستگاه اگه خوب باشه و پر مو باشی حتما جواب میگیری
بیا تهران انجام بده عزیزم ارزششو داره

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای
دقیقا منم همینطور شدم😰😰😰 فک کن زیر چونه ام پر موهای تیز شد درحالیکه قبلا نداشتم و ثمره لیزر درما ...

حتما اونجایی که رفتی از درجه کم استفاده کرده و موهات شوک شدن...موهاتم هنوز خیلی ضخیم نبوده و شما رفتی لیزر.‌‌..برای صورت میگن حتما موها باید سیاه و ضخیم باشه تا روش جواب بده...فک میکنم الان دیگه صد درصدی جواب میگیری چون میگی ضخیم و مشکی ان

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
خیلیا رو دیدیم لیزر براشون جواب نداده چون یا موهای کمی داشتن که لیزر بدترش میکنه یا دستگاه خوبی نبو ...

خیلی دورم از تهران

1000 کیلومتر

ولی اگه واقعا جایی مطمین باشه میام

هیچ کی اندازه من پر مو نبوده تا حالا لیزر کردم راااااااحت شدم حتما انجام بده 

اسم دستگاهتونم میگید و چقدر طول کشید

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اسم دستگاهتونم میگید و چقدر طول کشید

دکتر معاینه میکنه و دستگاه مناسب پیشنهاد میده
بستگی داره زمانش
مثلا من بدنم خیلی زودتر از صورتم جواب داد

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز