2777
2789

صد ملیون تو حسابش خابیده بچمون سه سالشه تو این سه سال اگر دوتا بلیز و شلوار و یک کاپشن خریده براش و دیگ هیچی چون سیسمونی داشت

وای الان واقعا همشون کهنه شدن و عروسی در پیش داریم چند تا.....هربار میگم لباس ندارم بخر براش باز دعوا راه میندازه ک ندارم و تو میخوای قیافه بگیری پز بدی هرچی داره همونو بپوش ی ماه قهر کرد تا الان ک خودش آشتی کرد امروز گفتم ی بلیز براش بخر حداقل گفت باشه از صب رفته الان اومده آنقدر خوشحال بودم گفتم اینبار دیگ خریده ....حالا اومده میگه یکی بود خیلی قشنگ بود ولی دویییییست تومن پولش بود گرون بود نخریدم آنقدر دلم شکست برای بار هزارم کاش بمیره راحت شم😖😖😖

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط طلاق ندارم و تو خونش زندانیم فقط با مردنش آزاد میشم....خدایا سپردمش ب خودت.....دوبار بچمون سرماخوردگی آنقدر دوای خونگی دادم تا ب دکتر نکشه ک پولاشو خرج نکنه حداقل براش لباس بخره دیدم نخیر دکتر هم نبرد لباسم نخرید

چه گداییه  بهش بگو بدبخت کفن جیب نداره ها اینقدر خودتو پاره نکن

اشک چشام بند نمیاد خیلی عذاب میکشم اگر لباسای آن بچمو ببینی ب حالش گریه میکنی

اینجور نگو آرزوی مرگ نکن برای کسی  سعی کن از قبل ی روز و ساعتی رو مشخص کن باهاش برو خرید تنها ...

صد بار باهم رفتیم هربار میگه دفعه بعد باشه از فلان شهر بخرمو خلاصه قصد ندارد بخره گفتم پول بده من بخرم میگه ن تو گرون میخوری خودش هم رف نخرید 

از آدمای خسیس بدم میاد در واقع متنفرررررم🙄 چون فکر میکنم خیلی وابسته به اهداف دنیوی خودشون هستن و ...

این ازون خسیساس ک تا مجبور نشه غذا نمیخوره