2777
2789
عنوان

حالم ازین مردک خسیس بهم میخوره😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 24 پست
صد بار باهم رفتیم هربار میگه دفعه بعد باشه از فلان شهر بخرمو خلاصه قصد ندارد بخره گفتم پول بده من بخ ...

از قبل بگو چقدر واسه خرید در نظر داری کنار بزاره و بگه مبلغش و  بعد که رفتی خرید حتی ی بلوز هم شده در همون قیمت بخر اگه بهونه آورد بگو قیمت که کنار گزاشتی و دارم خرج میکنم این شهر و اون شهر نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبل بگو چقدر واسه خرید در نظر داری کنار بزاره و بگه مبلغش و  بعد که رفتی خرید حتی ی بلوز هم ...

کلا میگه هیچی نخریم اگر مجبور شدی سالی صد تومان مگ تو این گرونی چی میشه صدتومن بازم همونو بده خوبه همونم نمی‌ده مدام قهره و جنگ و دعوا سر خسیسیش داریم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
قهوه ایش کن و کل حرفای دلتو بگو  شوهر  خسیس حسرت همه چیو می‌ذاره به دل آدم!

بعدش باید جایی برای رفتن داشته باشم ک ندارم‌‌.....الان هشت ساله زنشم آنقدر هروز گریه کردم ب حال خودم ک پیر شدم

کلا میگه هیچی نخریم اگر مجبور شدی سالی صد تومان مگ تو این گرونی چی میشه صدتومن بازم همونو بده خوبه ه ...

خدا بهت صبر بده برو پس ازش شکایت کن بگو خرج پوشاک و خوراک کوتاهی میکنه بعد قاضی میدونه چیکارش کنه یبار بهش بگو اینکار و میکنی ببین چه برخوردی میکنه 

بعدش باید جایی برای رفتن داشته باشم ک ندارم‌‌.....الان هشت ساله زنشم آنقدر هروز گریه کردم ب حال خودم ...

فقط میتونم بگم خودتو نجات بده و بچتو ور دار از اونجا برو تا آدم بشه

فقط میتونم بگم خودتو نجات بده و بچتو ور دار از اونجا برو تا آدم بشه

خوشحالم میشه در این حد نامرده

شرایط طلاق ندارم و تو خونش زندانیم فقط با مردنش آزاد میشم....خدایا سپردمش ب خودت.....دوبار بچمون سرم ...

خدا لعنتش کنه

بابای منم ازاین سگاس حتی بدتر

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
شرایط طلاق ندارم و تو خونش زندانیم فقط با مردنش آزاد میشم....خدایا سپردمش ب خودت.....دوبار بچمون سرم ...

تورو خدا ناراحت نشو گفتم سگ

اینقده اعصابم داغونه💔💔💔 هرکه مثل بابام باشع این واکنش نشون میدم دست خودم نیس

توردخدا ب دل نگیر

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

2790
2778
2791
2779
2792