2777
2789
عنوان

یکم حرف با مجردا و متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 43 پست
من نظری ندارم راجبش و تا جایی ک حس کنم ساختع نشدم براش ازدواجم نخاهم کرد

یه بار گفتن توو یه تاپیک شوهرتون چه غذایی دوس نداره شما گفتی خورشت آلو من فکر کردم متاهل شدی😄

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

من از اینجا تاثیر نمیگیرم .

از واقعیت در جامعه و دور و بریا و خودم .

نی نی ساین از ۱۰۰ درصد واقعیتها فقط ۵ درصده .

یعنی یه چیزایی دیدم در واقعیت . اینجا بگم خورده میشم .چون نه دیدن نه شنیدن . فکر میکنن وجود ندارن کلا.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار گفتن توو یه تاپیک شوهرتون چه غذایی دوس نداره شما گفتی خورشت آلو من فکر کردم متاهل شدی😄

ن جان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

30 سالمه و 5 ساله متاهلم🌷

بچه داری؟ 

من بالا تر کفتم وقتی بچه نبود چه جور با شوهرم بودم وقتی بچه اومدچهجور شذم و الان چطورم ولی درکل به نظرم مجردا یکمی بترسن از ازدواج بذ نیست طوری که با وسواس شوهرشون را انتخاب کنندبه نظرم مجردا باید طرف مقابلشون را عمدا عصبانی کننداونی که موند و درستترین رفتار را داشت لیاقت زندگی باهاشون داره به نظرم شما طرفتون فرد خوبی بوده دیدگاهتون تقریبا مثبته و اونی که تجربه بدی داره دیدگاهش منفیه پس مجردا چشمشون را باز کنند طرف مقابلشون را خیلی بشناسند و سبک سنگین کنند بعد ازدواج کنند ازدواج جیز خیلی مهمی نیست بخش از زندگیه نه کل زندگی 

خلاصه گاهی ترس بد نیست

من نظری ندارم کلا انگیزه ای برای ازدواج ندارم، اگه پسر بودم تا ابد تنها میموندم امان از دهن مردم

منم اگه برمبگشتم به گذشته مجردیو انتخاب میکردم و فقط مبرفتم‌سراغ عشق و حالم

میدونم چی میگی خیانت و...

نه . یه چیزایی فراتر از خیانت‌.

خیانت که عادیه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من شخصا تا قبل اومدن بچه با شوهرم لیلی و مجنون بودیم بجه که به دنیا اومد از فردای تولد بچه شد ...

بقول برلین بچه مثل بمب هسته ای میمونه😊منو شوهرم احتمال زیاد هیچوقت بچه نیاریم روزیم ک بیاریم مسلما باید کمه کم ۸ سال از ازدواجمون بگذره😉