2777
2789
عنوان

من سرمایه دارم اما زندگی نمیکنم

124 بازدید | 8 پست

یه زمین دارم

تو یه ساختمون یه اتاق دفتر مانندی دارم

یه ماشین کلنگی

ولی

انقدر قسطام زیاده که حتی نمیتونم یه کرم بخرم بزنم دست و صورتم

شاید فکر کنید دارم بی عقلی میکنم که نمیفروشم این دوتا ملک رو ولی چاره ای جز نگه داشتن اینا به یه دلایلی ندارم ..اگر بفروشم قسطام چند برابر میشن و رسما بایذ کلیه هامو بفروشم

....ولی زندگی هرکس رو میبینم یه حسرتی داره

من همیشه خدا با مشکلات مالی دست و پنجه نرم کردم هیچ وقت نبوده بتونم راحت پول خرج کنم

اگر از نظر مالی تامین هستید قدرشو بدونید بی پولی خیلی سخته ....اینکه حتی پول نداشته باشی بیماری هاتو درمان کنی دندونت هی عفونت کنه نتونی یه چرک خشک کن براش بخری خیلی درد بدیه

ماهم از اول نون کارگری خوردیم ولی نه نون کارگری بابامون نون کارگری خودمونو خوردیم

واژه زن برای ماها زیادی خنده داره هیچیمون شبیه زن نیست

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

تا قبل از اینکه جمله آخر رو بخونم فکر کردم آقا هستی

و الان فهمیدم واقعا مرد هستی

دم شرف و غیرتت گرم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا قبل از اینکه جمله آخر رو بخونم فکر کردم آقا هستی و الان فهمیدم واقعا مرد هستیدم شرف و غیرتت گرم

چاره ای نداشتم ...ممنونم از لطفت 😘😍

زمان کنکور ۶تا ۱۲ شب درس میخوندم بهم میگفتن جون سگ داری اینقدر میخونی نمیدونستن من فقط چاره ندارم جز تلاش کردن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

درکت میکنم .من رنجهای تورو نکشیدم ولی بیا بغلم شیرزن ایرانی من

فدات عزیزم 😘😘😘😘

عزیزم دلم گرفت برای حرفات

پدر من کارمند اداره نهضت سوادآموزی بود بچه بودم از نظر خورد و خوراک مشکلی نداشتیم ولی هیچ وقت بابام پول نمیداد تاکسی سوار شدیم همیشه اتوبوس خط واحد سوار میشدیم

ولی مجبور نبودم کار گری کنم

انشالله خدا برات همیشه خوبی بخواد دلت آرامش برسه

خوبه اهل ولخرجی نیستی وگرنه اینها رو نخریده بودی. خدا رو شکر کن.

فقط میخواستم از پیش خانواده برم

تمام انگیزه من سختی زیادی بود که داشتم ...

مثل اینکه لبه دیوار جهنم باشی و تند تند تلاش کنی از ادن مسیر عبور کنی

عزیزم دلم گرفت برای حرفاتپدر من کارمند اداره نهضت سوادآموزی بود بچه بودم از نظر خورد و خوراک مشکلی ن ...

بی پولی بدترین رنجه هر رنجی یه دفعه تموم میشه میره

خدا به پولتون برکت بده