2777
2789
عنوان

یکم حرف با مجردا و متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 43 پست
بچه داری؟  من بالا تر کفتم وقتی بچه نبود چه جور با شوهرم بودم وقتی بچه اومدچهجور شذم و الان چط ...

درسته موافقم با شما 

بچه ندارم خیلی دوست دارم ک داشته باشم ولی همسرم مخالف بچه دار شدنه دقیقا یکی از دلایلشم همینه ک شما گفتید

میگه بچه که بیاد رابطه ی ما رو خراب میکنه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی 

نه کلا قطع کاربری میشم 

کاربری قبلیمو ترکوندن .‌سر هیچی :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه داری؟  من بالا تر کفتم وقتی بچه نبود چه جور با شوهرم بودم وقتی بچه اومدچهجور شذم و الان چط ...

اتباقا ازدواج خوب خییلی مهمه چون تمام زندگیو بچه هاتو تحت تاثیر قرار میده حتی پیشرفتتو از همه چی مهمتر وسختره تو واقعیت دیدم گلم 

خیلی دقت میخاد

بحث یه عمر زندگیه 

بعد طلاق واسه همه نوع خانمی پسرفتو افسردگی اورده 

مرسی از صحبتای منصفانه ات اما باور کن ذهنیت مجردارو نینی سایت شاید یکی دو درصد تاثیر بزاره بقیش تاثی ...

دقیقا همینه عزیزم من خودمم زیاد مشکلات دارم الان عقدم ولی دارم ب این نتیجه میرسم ک اگر مجرد میموندم حرف و حدیث فامیل و دوری از طرفم آزارم میداد و الانم ک رسیدم همین مسئولیت ها داره آزارم میده یساله عقدم تا سرکوچه هم با نامزدم نرفتیم یبار رفتیم یساعته شام خوردیم اونم من کش دادم ولی دوره دوستیم باهاش واقعا شیرین تر از الان بود امیدوارم همه خوشیا همیشه ب بدی ها سنگینی کنه و هیشکی زندگیش ۵۰ ۵۰ نباشه و یا خدای نکرده سنگینی کنه بدی های زندگیش

اتباقا ازدواج خوب خییلی مهمه چون تمام زندگیو بچه هاتو تحت تاثیر قرار میده حتی پیشرفتتو از همه چی مهم ...

دقیقا همینطوره منظورم را بد رسوندم میخواستم بگم مجردا فکر نکنند فقط بایذ ازدواج کنند به اژدواج به عنوان بخشی اززندگی نگاه کنند هدف داشته باشن برا هدفشون تلاش کنند و صبر کنند تا وقتی فرد کاملا مناسبشون و ایده الشون پیدا بشه نگن دیر شد دیر شد دیرتر ازدواج کنند بهتر از یه ازدواج غلط و پسرفت و افسردگیه

خب بگو دیگه

چی بگم اخه ؟ 

موردهای زیادی هستش .

خیانت و این جور چیزا کلا نیست .

مثلا خانم و شوهرش دس به یکی میکنن ، خانم دوس پسر پیدا میکنه و ......    بعدش که کاربه جاهای باریک میکشه .‌این زن و شوهرا شروع میکنن به اخاذی از اون مرد یا پسر . به بهانه اینکه اره با خانم من رفیق شدی و فلان کردی و‌‌‌‌.....

این یکیش بود . ساده ترینشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چیش کنجکاو شدم منظورت چیه بگو پاک کن زود 

یه موردش رو گفتم بالا 

اوه اوه  چقدر بد اینا دیگه واقعا مریضن...

ساده ترینش بود ‌. چون درامد ندارن . اینطوری درامد به دس میارن .