2777
2789
عنوان

فالوکردن دخترتوسط دوست پسر

249 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ودوست پسرم الان نزدیک به یه هفتس باهم بحث وکشمکش داریم سردخترفالوکردن من چندبارحرفموزدم چندبارم به طورغیرمستقیم بحثشوکشوندم وسط که من بدم میاددخترفالوداری اماهربارپبچوندآشتیم کردیم الانم باهمیم دیشبم برام انگشترخریدولی هنوزدختراروفالوداره بهش چجوری بگم که بدم میادکه بفهمه یااصلابه نظرتون بهش نگم وفقط بزارم برم چون دیگه خسته شدم حرف منونمیفهمه نمیدونم دیگه چجوری بایدحالیش کنم  حرفم اگه ارزش داشت بایدآن فالومیکرددیگه.

مثلاچه دلیل داره یه پسردن بلرزیانوفالوداشته باشه ادمی که هرشب بیست تادختردورشن من اصلاااااا خوشم نمیادلطفابهم راهنمایی کنید

تعداد رای : 14
نظرسنجی
بگوبهش
3
21%
بزاربرو
11
78%

دیگه خیلیسخت میگیری 

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سر این مسخره بازیا خیلی بحث میکردم 

ولی یهو کات کردم راحت شدم 

البته اخلاقای بد دیگم داشت 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
دغدغه ی مردم چیه  دغدغه ی شما چیه  بی شوهری چیکارا که نمیکنه

و بیکاری چیکار می‌کنه ک باعث شده تو همچین تاپیکی ک میدونی چرته بیای و وقت بزاری

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

تو گفتی اگه قراربود تغییر کنه کرده بود و اینکه باید همین آدمی که هستو بپذیری نه چیزی که تو تصورته! دل بیلیزیریان فانتزی همه پسراست بعدم مهم نیست واقعا پسره جوونه دوست داره نگاه کنه مثلا آنفالو کنه اما همش بره نگاه کنه فرقی داره به حالت ؟ باید با همین شخصیت و سلیقه ای که داره فکر کنی که میخوای باهاش باشی یا نه 

تو گفتی اگه قراربود تغییر کنه کرده بود و اینکه باید همین آدمی که هستو بپذیری نه چیزی که تو تصورته! د ...

بیلیزیریان ای چیه فانتزیاپسراچیه؟؟

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره