2777
2789
عنوان

فالوکردن دخترتوسط دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست
بنظرم حساسیتت الکیه اگه باهاشون چت نمیکنه

خب همه دختراحساسن سراین که دوست پسرشون کیاروفالوداره مابه اصطلاح میگیم فالویینگ وفقط به چشم فالویینگ میبینم اماسی تادخترهرشب استوریای مختلف لایوپست ازخودشون منتشرمیکنن درسته که من بهش اعتماددارم ولی بازم دلم نمیخوادبقیه دختراروببینه چون یه ادمه حسودم

بیلیزیریان ای چیه فانتزیاپسراچیه؟؟

دن بلرزیان یه شخصه خارجی که اززورپول زیادهرشب سی تادختردورش جمع میکنه وعکس وفیلم ازخودشون منتشرمیکنه یعنی یه جورایی شخصیتش دختربازه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام حساسیتت بیخوده حالا اینستا انفالو شون کرد جامعرم میخوای زنونه مردونه کنی ؟ بعد به نظر من ادم ساده ایه چون اگه نبود با یه پیج فیک میرفت دنبال فالو کردن این دخترا نه با پیجی که تو میبینی اصولا اگر ذاتش چشم چرون باشه یعنی با این هدف اون دخترارو فالو کرده الان بهش بگی انفالو کن میره با یه پیج دیگه که تو خبر نداری باز فالوشون میکنه اگه به این علت میخوای انفالو کنه که کلا با همچین ادمی نباید رابطه داشته باشی اما اگه همینجوری فالو کرده اشکالش چیه ؟ مثلا اونا رو نبینه دیگه تو اینتا دختر به چشمش نمیخوره ؟

بیلیزیریان ای چیه فانتزیاپسراچیه؟؟

من خوشم نمیاد ازش و اصلا دنبالش نمیکنم اما خوب همه پسرا رویاشون اینه که انقدر ثروتمند باشن و یه لشکر دختر با بیکینی دورشون وول بزنن منم از پسرا اسمشو شنیدم و فهمیدم کیه و چیه 

من خوشم نمیاد ازش و اصلا دنبالش نمیکنم اما خوب همه پسرا رویاشون اینه که انقدر ثروتمند باشن و یه ...

عوق حالم بهم خوردچندشا

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
من خوشم نمیاد ازش و اصلا دنبالش نمیکنم اما خوب همه پسرا رویاشون اینه که انقدر ثروتمند باشن و یه ...

میگم این شغلش اینه که ازاین راه پول درمیاره این حرفایی که زده به نظرم جنبه شغلی داشته

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
میگم این شغلش اینه که ازاین راه پول درمیاره این حرفایی که زده به نظرم جنبه شغلی داشته

آره دیگه همش تبلیغاتیه مثل بلاگرایی که توی زمینه غذا یا آرایش فعالیت میکنن 

اینم پارتیای خفن معرفی میکنه و برندای مختلفو هتل و... 

خب همه دختراحساسن سراین که دوست پسرشون کیاروفالوداره مابه اصطلاح میگیم فالویینگ وفقط به چشم فالویینگ ...

اخه من خودم تو رابطه هستم

کسایی که بهش درخواست میدن درخواستشون رو قبول میکنه

حالا من مشکلی ندارم

شایدم من عجیبم نمیدونم