2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیان نظر بدن

235 بازدید | 16 پست

گفته شده هر فرزندی روزیشو با خودش میاره. هر چند فرزند زیاد داشته باشی خدا روزیشو میده. تا چه قدر این حرف درسته؟؟؟؟ کسی که خونه نداشته باشه ٫پول نونشو به زور میده . تا چه حد این حرف صحیح هست ؟ خیلی کنجکاوم بدونم.

آیهی صریح قرانه دیگه

نمیشه که درست نباشه

امضام رو نگاه کنید

خداوند میفرماید که روزی بچههاتون رو ما میدیم، نمیگه با اومدن بچه پولدار میشین و مشکلات مالیتون حل میشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تو حرکت، از خدا برکت

نمیشه بچه بیاری بعد بشینی و به خدا بگی "خب روزی بده" یک عملی بکن، خدا هم روزی رو میده.

خواهشمندم کسی مخالفه، با احترام مخالفت کنه منم با احترام جوابش رو میدم

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

مذهبی نیستم ولی از نظرم هرکسی پول نون شبشو به ژور در میاره و بچه میاره جنایتکاری بیش نیس

این حرفتو قبول ندارم چه جنایتی؟؟؟ منطقی ترین سخن سخن خداست و تو قرآن هم میشه خوند چون هر چی تا الان گفته خوب بوده و درست

من خودم به شخصه تجربه اش کردم وقتی تصمیم گرفتیم که بچه دار شیم شوهر کار خوب پیدا کرد ما ماشین نداشتیم فکرشم نمیکردیم بخریم ولی یه پولی که یکی ازمون چند سال قبل خورده بود یهو دادگاه با حساب تورم بهمون داد ما ماشین گرفتیم ماشینمون دقیقا یه هفته قبل تولدش رسید واسه سیسمونی هم یهو یه وام جور شد قشنگ اینو به عینه دیدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قطعا روزی همه رو خدا داده ولی به هر نحوی ممکنه انسانها موانعی سر راه دیگران بزارن تا نشه به طور مساوی از نعمات الهی برخوردار باشیم

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
پس با چند همسری هم موافقی؟

میدونم روی من ریپلای نزدید، صرفا میخوام نظر خودم رو بگم.

چند همسری شرایط داره. اگه مردها نمیتونن اون شرایط رو اجرا کنن و باز هم ازدواج مجدد میکنن از بیعرضگی اونهاست و نباید با ازدواجشون موافقت بشه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

مخالفم قرار نیست وقتی خودت پول یه وعده غذای درست نداری بچه به دنیا بیاری و به فناش بدی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

میدونم روی من ریپلای نزدید، صرفا میخوام نظر خودم رو بگم.چند همسری شرایط داره. اگه مردها نمیتونن اون ...

فرض کن طرف پول داره. رسیدگی و محبت هم به مساوی به هر دو میکنه. میتونه؟ الان میگی رضایت زن اول شرطه ولی نیس انقد دین رو صورتی جلوه ندین.

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم