2777
2789
عنوان

وایییی چیکار کنم،ابروم میرههه

505 بازدید | 38 پست

من تو دانشگاه با یه همکلاسیم چند وقتی میشه آشنایی پیدا کردم پسره ولی مادر پدر هامون خبر ندارن،همکلاسیم بهم میگه باید به مادر پدرت بگی می خوام بیام خواستگاریت وگرنه خودم میگم 

چیکار کنم😒حرفمو گوش نمیده دارم میگم زوده میگه نه 

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آبروت میره، مگه نمیخواستی بگی به خانوادت!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کاتش کن تامام

😲نه خیلی دوسم داره دلم نمیاد🥺

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
باز ازین پسرایی ک خواستگاری نمیکنن بهتره چون جدی گرفته ک میگه خواستگاری

خجالت می کشم خب

ولی میگه نه دیگه به سن ازدواج رسیدی🤯

پسری که واسه ازدولج عجله کنه یه ریگی به کفششه ، اول خوب بشناسش بعد معرفیش کن به خانوادت

نه به وقتش پسری که عجله نکنه یه ریگی ب کفششه

اول به قول شما شناخت و تعادل بعد...

🚫😁No Sign
خب پس باش ازدواج کن

نمیشه خیلی زودههه