2777
2789
عنوان

وایییی چیکار کنم،ابروم میرههه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 38 پست
پسری که واسه ازدولج عجله کنه یه ریگی به کفششه ، اول خوب بشناسش بعد معرفیش کن به خانوادت

میشناسم پسر اقا و متین هست

منظورت خیانت و ایناس🤧🥺

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به وقتش پسری که عجله نکنه یه ریگی ب کفششه اول به قول شما شناخت و تعادل بعد...

میشناسم ولی منظورتون خیانت ایناس🥶🥵

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
پسری که واسه ازدولج عجله کنه یه ریگی به کفششه ، اول خوب بشناسش بعد معرفیش کن به خانوادت

وا از اون حرفا بود چ ربطی داره اخه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بمون تا خودش بگه مگه خانوادتو میشناسه اصلا؟

بله میشناسیم همو 

ولی نمیدونن دوسم داره

بچه پروعه چقد بهش بگو دیر اومدی زود نخا برو 

😂

چند وقته ؟ 

من ۱ سال نیم هست دانشاه میرم

از همون اول شناختمش

۵ یا ۶ ماه بعد ورود ارتباط پیدا کردیم

چن سالشه

۲۴

عزیزم خب معلومه ایشون اهل زندگیه.بزار رسمی بیان جلو 

واقعا؟

زود نیست واسمون؟

میشناسم پسر اقا و متین هست منظورت خیانت و ایناس🤧🥺

نه ، منظورم اینه ممکنه یه مشکلی داشته باشه . من خودم خیلی دیدم و شنیدم پسره معتاد بوده و عجله کرده واسه ازدواج یا طرف مریض روحی بوده خیلی عجله داشت واسه ازدواج بعدش مشخص شد طرف ناراحتی روحی داره . این آقا اگه برای شما احترام قائل باشه اول اعتماد شما رو جلب میکنه بعد واسه ازدواج میاد جلو

من ۱ سال نیم هست دانشاه میرم از همون اول شناختمش ۵ یا ۶ ماه بعد ورود ارتباط پیدا کردیم

برای شناخت کافیه 

حتما ب مادرت بگو 

ک تکلیفتون مشخص بشه اگه قسمت هم نیستین بیخودی ادامه دار نشه اگه هم قسمتتون باشه ک خانواده ها میدونن چیکار کنن 

نه ، منظورم اینه ممکنه یه مشکلی داشته باشه . من خودم خیلی دیدم و شنیدم پسره معتاد بوده و عجله کرده و ...

🥺نگید تروخدا دلم شور میزنه😭

نه ، منظورم اینه ممکنه یه مشکلی داشته باشه . من خودم خیلی دیدم و شنیدم پسره معتاد بوده و عجله کرده و ...

نکنه بخاطر مال مون اومده؟

به قول شما؟ شک کردم

2790
2778
2791
2779
2792