2777
2789

من یه پست گزاشته بودم این بود از بیرون امام زاده از درون حروم زاده حکایت خیلی از آدما حالا داییم نوشته دلتو بزرگ کن دنیا همینه خخخ جوابشو چی بدم

😅

بگو اره متاسفانه 😐😑😂

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چیزی ک گفته بود منطقی نی 😐 اصن چه ربطی داشت ؟ 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
بنویس دایی جون کلاس بذار بیام شاگردتون بشم

به من تیکه ننداخته داییما من به کس دیگ تیکه انداخته بودم خخ داییم میدونه به کی تیکه انداختم به خاطر اون اونجوری گفت جوابشو چی بدم

من به یکی تیکه انداختم داییم میدونه به کی تیکه انداختم به خاطر اون اونجوری گفت 

بگو دنیا تنگه 

دل من توش جا نمیگیره 😐

( نمیدونم چی گفتم خودت ترجمه کن 🤣😐 ) 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
به من تیکه ننداخته داییما من به کس دیگ تیکه انداخته بودم خخ داییم میدونه به کی تیکه انداختم به خاطر ...

منم فکر نکردم تیکه انداخته باشند. اتفاقا دایی حرف خیلی خیلی درستی زده ... 1-باید قدرت تشخیص و شناخت آدمها رو به دست بیاری 2-با همه فاصله رو رعایت کنی حالا یه عده دورتر یه عده نزدیکتر 3-همون طور که دایی جان گفتند دلت رو بزرگ کن یعنی قدرت تحملت رو بالا ببر و آدم قوی ای باش

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم