2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

برای منم میخونی به نیت باردارشدنم  چندساله منتظرم اسمم مهرنوش

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

ای خدا چقد دلت پاکه😍 برا منم دعا کن ب عشقم برسم 9 سال شد😢

ان شاءالله هرچه زودتر این انتظار به پایان برسه و درکنار هم خوشبخت بشین😍💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای منم میخونی به نیت باردارشدنم   چندساله منتظرم اسمم مهرنوش

چشم عزیزم الهی بحق حضرت علی اصغر صاحب فرزندانی صالح و سالم و عاقبت بخیر بشی😍💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
سلام بخشید من الان متن شمارو دیدم  همین چند دقیقه پیش ۵۳٠تا صلوات حضرت زهرا گفتم تموم شد  ...

عزیزم شماکه اون صلواتو فرستادی دیگه به دلت شک راه نده و ایمان داشته باش که مشکلت حل میشه😍

چشم شب به نیتتون میخونم

میشه برای منم دعا کنیدبرلی ازدواج  

چشم ان شاءالله خوشبخت و سفید بخت بشی🏵

مرسی عزیزم دلت شاد باشه فک کن به عشقم کاری کرد نرسیدم هنوزم شب د روز گریه میکنم برا عشقم

بهش فکرنکن .یچیزی بگم اخه اگه واقعا عشق عشق باشه اونم بعدسه سال که تورومیشناخت اینجور حا نمیزد .جا نمیزد ،انشالا یه ادم بهتر ولایقی بیاد توزندگیت ،راسی حتناااااا برو سرکار مشغول شو اشتباهه منونکن .توخونه باشی دیده نمیشی .

چشم من میخونم ولی خودتونم بخونید قطعا تاثیرش بیشتره😉

لطفا برامنم بخون اسمم المیراس 😞34 ام .ولی خودم هم میخونم بعداین دندون دردلنتی .حالا شمام بخون من قبلا خوندم خدا انگار منو نمببینه .

اسی فهمیدی به منم بگو ۳۲ سالمه خیلی نذر کردم 🥺

انشالله به زودی زود عروس شی به حق ابولفضل 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
واست آیت الکرسی خوندم، ان شالله به زودی ازدواج کنی 🌹

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اسی اول گل گاو زبون بخور😶بعدش نماز جعفر طیار که من اعتقاد ندارم ولی تو نی نی سایت زیاد میگن😁 من خ ...

جدی ؟🙁

بهش فکرنکن .یچیزی بگم اخه اگه واقعا عشق عشق باشه اونم بعدسه سال که تورومیشناخت اینجور حا نمیزد .جا ن ...

فدات به تموم آرزوهات برسی انشالله 

آخه سر چه کاری کار نیست 

منم 34 سالمه مجردم اصلا امیدی به این چیزا و دعا و نمازجعفر طیار و حدیث کسا ندارم 😞😞

منم 38 و مجردم. انشالله به زودی بخت خوب قسمت دوتامون بشه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون