2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
چرت میگه. گوش نکن.

چرا😑

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج نباید آرزوت باشه عزیزم  چون چشمت به ملاک های مهم و طرفت یکم کورکورانه میشه  اگه خ ...

۲۴ و دانشجو هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

سلام بخشید من الان متن شمارو دیدم 

همین چند دقیقه پیش ۵۳٠تا صلوات حضرت زهرا گفتم تموم شد 

ازتون خواهش میکنم هرچندتا میتونید از ته دلتون حدیث کسا برای منم بخونید مشکل خواستگارم حل بشه کار پیدا کنه ازدواجمون درست بشه انقد غصه خوردم ک موهام داره سفید میشه خواهش میکنم درحقم خواهری کنید 

چرا😑

همه جا این حرف رو میزنه. چند روز پیش عضو شده، هر کی مشکل پول، کار یا هر چی داره میگه بیا خصوصی. وقتی هم میگن همین جا بگو، ربطش میده به دل داشتن و مرغ سر بریدن. میگن جا نداریم، میگه برین تو حمام و دستشویی سر ببرید! ملت هم دور از جون شما، ساده. اخه خواهر من، مرغ سر ببری به نیت ازدواج؟

شما توکلت به خدا باشه. یه مدت بچسب به زندگیت، به درس، به کار، به ورزش، ... و سعی کن به ازدواج فکر نکنی، انشاالله خدا خودش بهترین رو سر راهت بذاره.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

۲۴ و دانشجو هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

ممنون سلامت باشی 

خوبه که هنوز تا 2 سال دیگه برات عادیه نگران نباش 

به حرف مردمم توجه نکن خوشبخت بشی الهی

خوشبختی از نگاه هرکس معنایی متفاوت دارد، اما از نظر من آدمایی خوشبختن که عشق به موقع به سراغشون بیاد😊💍 عشقم چه به موقع اومدی رفتی تو قلبم، واسه زخمام شدی مرهم...💕🎶
همه جا این حرف رو میزنه. چند روز پیش عضو شده، هر کی مشکل پول، کار یا هر چی داره میگه بیا خصوصی. وقتی ...

ووایییبی مرسی عزیزم که گفتی

ممنون سلامت باشی  خوبه که هنوز تا 2 سال دیگه برات عادیه نگران نباش  به حرف مردمم توجه نک ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

اسی اول گل گاو زبون بخور😶بعدش نماز جعفر طیار که من اعتقاد ندارم ولی تو نی نی سایت زیاد میگن😁

من خودم مجردم ولی اگه نمیزنی‌ منو باید بگم این‌قدر جدی نگیر و جزو آرزوهات شوهر کردن نباشه چون یه قانون نانوشته هست که میگه هر چی بیشتر دنبال این چیزا باشی کمتر نتیجه میگیری و برعکس.مثلا خود من که همه میدونن قصدم ازدواج نیست و به اقوام گفتیم اگه کسی بابت این چیزا شمارمونو خواست منصرفش کن و....باز میان!!!هر چی بیشتر سعی میکنم کسی نیاد بیشتر میاد😶حتی ظاهر و شرایط و اخلاق جذابی هم ندارم ولی خیلی خوشگلا هستن و دوست دارن ازدواج کنن هنوز خبری نیست 🙁