2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تایپیکن تایپیکت که قفل هست عزیزم 🥺

گلم هر شب تاپیک میزنم چهل نفر که کامل شد قفل میکنم

دیشب یادم رفت قفل کنم دیدم دویست نفر اسم گفتن🙂

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
تورو خدا برای منم بخون😔اسمم مهدیه

چشم من میخونم ولی خودتونم بخونید قطعا تاثیرش بیشتره😉

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

وای عزیزم چقدر دلت پاکه خوشبحالت

میشه به نیت منم بخونی اسمم فریبا ست

انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده به حق فاطمه زهرا

ووایییبی چه خوبی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس  دلت شاد زندگیت پر از ...

ممنونم از دعای قشنگتون😍

چشم ان شاءالله که سفید بخت و خوشبخت بشی💚

واسه منم دعا کنید.ممنون

چشم ان شاءالله  خوشبخت بشی💚

وای عزیزم چقدر دلت پاکه خوشبحالت میشه به نیت منم بخونی اسمم فریبا ست انشاالله هرچی از خدا میخوای ب ...

ممنونم از دعای قشنگتون😍

چشم ان شاءالله که سفید بخت و خوشبخت بشی💚

ممنونم از دعای قشنگتون😍 چشم ان شاءالله که سفید بخت و خوشبخت بشی💚

دلت شاد باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ازدواج نباید آرزوت باشه عزیزم 

چون چشمت به ملاک های مهم و طرفت یکم کورکورانه میشه 

اگه خیلی چیز دس نیافتنی فرضش کنی ممکنه ازدواج موفقی نداشته باشی خدایی نکرده 

ولی بخت بستن خرافاته. دیر و زود داره ولی میشه 

با عصبانیت تاپیک زدن که فایده نداره جز جوابای مختلف و ناراحت کننده 

شما سعی کن بهترین خودت باشی پوشش، اخلاق رفتار و تحصیل و مطالعه و... مجموعه کارای محبوب 

بعدم به خدا اصرار نکن برای شوهر دادنت 

بگو هرکی خیر و صلاح منه و هروقت صلاحع 

وضو بگیر یه یاسین بخون هدیه کن به امام جواد اگه خدا خواسته باشه دلت قرص میشه به انتظار برای بخت خوب یا بخت خوبو به وقتش برات میفرسته ان شاله 

جسارتا چند سالتونه و چکاره ای؟

خوشبختی از نگاه هرکس معنایی متفاوت دارد، اما از نظر من آدمایی خوشبختن که عشق به موقع به سراغشون بیاد😊💍 عشقم چه به موقع اومدی رفتی تو قلبم، واسه زخمام شدی مرهم...💕🎶