2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

2832 بازدید | 149 پست

خانومایی که احساس میکردن بختشون بستس چیکار کردین و چه دعای و سوره ای چیزی خوندین چیکار کردن تا ازدواج کردین 

کسیم میخواد بیاد بگه ما ازدواج کردیم چی شد و کجا رو گرفتیم اگه ناراحتی طلاق بگیر نیا این چیزام به من نگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس خیلی حاجت میده.

فرقشم با چله های دیگه این هست که تقریبا بعد شب سی ام در عالم خواب بهت نشونه میدن که آخر حاجتت چی میشه...

حاجت روایی بسیار قویی داره این چله..

من اخیرا در موردش تایپک زدم،

هم طرز خوندش هست و کسایی که حاجت گرفتن.

خودت برو ببین

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
جمله اخرتو خوب اومدی 😂😂🤌🤌

ولا به خدا بعضیا مفتن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام راستشو بخوای الان ازدواج خیلی دیر شده هم برای دخترا هم پسرا ،یعنی پسرای اطراف ما تا ۳۱ سالگی جرات ازدواج ندارن چون از عهده خرج و مخارج مراسم بر نمیان و ماشین و خونه هم ندارن 

راه عملی اینه که مراسم عقد و عروسی ساده و کم خرج برگزار شه و انتظارتمون رو بیاریم پایین

راه دعا هم قطعا مؤثره، توی قنوت نمازت آیه* ربنا هب لنا من ارواحنا وذریاتنا قره اعین و جعلنا للمتقین اماما * رو بخون

چله دعای توسل با توجه به معنی دعا، مؤثره ان...

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

ی خانومه تو نی نی سایت میگفت این ذکر رو بدون وقفه یک هفته هر روز 110بار تکار کن به احتمال99درصد خواستگار میاد خیلی خیلی مجررربه

یا جامع الناس لیوم لاریب فیه ان الله لا یخلف المیعاد اجمع بینی و بین زوج المومن

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
برات دعا کردم عزیزم ۱۰ تا صلوات هم فرستادم ، انءشاالله بزودی ازدواج میکنی

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

میشینین توخونه بعدمیگین بختمون بستس بابا بریدبیرون چهارتا آدم درست وحسابی ببینتتون

منکه تو زندونم خداییی هیچ جا نمیرم ینی نمیزارن برن اگرم رفتم فقد با مادرم 🤦‍♀️

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
خیلی خوشم اومد ازت

فدات چرا ...؟