2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
خانومای اینجا همه عاشق  همسر خونه زندگی و بچشونه ولی تا یکی میگه میخوام ازدواج کنن میزن سرش اله ...

ددقیقا دقیقا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۴۰ روز دعای یستشیر با توجه به معنی بخونید هرروز نماز استغاثه حضرت زهرا بخونید

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله بزودی تاپیک ازدواجت رو میزنی و کلی همه مون ذوق میکنیم 

خدا از دهنت بشنوه دلت شاد باشه 

فاطمه زهرا دلت رو شاد کنه به زودی زود 

مرسی عزیزم .24 سالته انشالله یه ادم خیلییی خوب بیاد توزندگیمون هم من هم شما .نزار مثل من بشه سنت الان عالی ومناسبه .منم کاش حماقت نمیکردم ادم همین 24 25 باید ازدواج کنه بخدا .

منم 34 سالمه مجردم اصلا امیدی به این چیزا و دعا و نمازجعفر طیار و حدیث کسا ندارم 😞😞

والا یکی از عمه های من ۳۷سالگی ازدواج کرد

انقدر خوشبخته که نگو

ولی یکی دیگه از عمه هام ۱۹ سالگی ازدواج کرد تا الان داره آرزوی مرگ می کنه برای خودش

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
عزیزم من یکی از دوستام یه دعایی تو کانال تلگرام گرفته بود نوشت رو یه کاغد چهل روز همراش بود بعد از د ...

جدی اون کانال رو داری عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

عزیز دلم ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه

حتما چله حق شناس بگیر یا خودت یا نائب

اگه تو چهل روز حاجت نگرفتی ادامه بده

دوست من سنش بالا بود و شرایط خوبی واسه ازدواج نداشت.داد به یه خانم خادم حرم داخل حرم امام رضا براش حق شناس گرفت و اواسط چله براش خواستگار خوب اومد و با همون ازدواج کرده

اعتقاد داشته باش و انجامش بده

کاربر تعلیق شده :/

توصیه من به شما اینه خواستگار اومد خیلی سخت نگیر 

بیشتر به اخلاق و دینش توجه کن

منتظر نباش یکی بیاد که هم ماشین داشته باشه هم خونه و...

چون الان کمتر همچین پسری پیدا میشه

و سنت هم که بالا بره خواستگارات خیلی کم میشن

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

فداتم

عزیزم یه چیز خیلی مهم رو ازدواج بی تفاوت باش تا بیاد سمتت هرچی فکر کنی فرار می کنه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
عزیزم بیا تو تاپیکم اسمت بنویس من   به اسم چند دختر مجرد و معتقد به قرآن نیاز دارم ، میخوا ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس نوشتم