2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
خدانکنه عزیزم.بخاطر جمله آخرت والا بخدا تا اسم شوهر میاد هی میان میگن شوهر اله شوهر بله

بعد همه خودشونم ازدواج کرده و راضی 😒😬🤣

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم .24 سالته انشالله یه ادم خیلییی خوب بیاد توزندگیمون هم من هم شما .نزار مثل من بشه سنت الا ...

اره ولا انشالله خدا حاجت دلت رو بده با دل پاکت دعام کن 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیز دلم ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه حتما چله حق شناس بگیر یا خودت یا نائب اگه تو چهل روز حاجت نگر ...

خدا دلت رو شاد کنه به حق ابولفضل 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

عزیزم تتیپیکت الان دیدم به نظرم به همسایه ها بگو نامادریت اذیتت میکنه یا خواستگارکه میاد باهاش حرف میزنی یجورایی بهش رک بگو .البته اگه از طرف خوشت اومد وموقعیتش دوست داشتی اخرحرفات بگو شرایطتت رو که بدونن نامادریت اگه بدگویی ات هم کنه اونا ازقبل بدونن .منتی که نمیزارن بالاخره اسمش روش هس نامادری .خدالعنتش کنه ناراحت شدم .به خودت حسابی برس و توچشم باش توازدواج تاثیرداره خیلییی .

توصیه من به شما اینه خواستگار اومد خیلی سخت نگیر  بیشتر به اخلاق و دینش توجه کن منتظر نباش یک ...

عزیزم من که خودم اینجوریم ولی برو ت اون تاپیکم که نوشتم نامادری 

فداتم عزیزم یه چیز خیلی مهم رو ازدواج بی تفاوت باش تا بیاد سمتت هرچی فکر کنی فرار می کنه

مرسی عزیزم جدی

دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه اما به دلایل مختلفی بهم خورده خلاصه اونکه رفت من تصمیم گرفتم به نیت ازدواجش حدیث کسا بخونم فردای همون روز جلوی چشم خودم بهش زنگ زدن و ازش خواستگاری کردن😉

این اتفاق که افتاد تصمیم گرفتم چهل شب برای چهل نفر حدیث کسا بخونم هرشبم اینجا تاپیک زدم

برای دوستای خودمم دعا میکردم که دیشب با خبر شدم دوتاشون ازدواج کردن و یکی دیگه هم که واقعا حاجت محالی بود آشتی یکی از اقوام با همسرش بود (یکساله که قهر بودن و تصمیم به جدایی داشتن) که خدارو هزااار مرتبه شکر همین دیشب آشتی کردن😇🤗

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
فک کنم اسمش داروخانه معنوی بود  تاپیک رو پاک نکن من ازش میپرسم بهت میگم

مرسی عزیزم فدات اره تورو خدا

و اینکه برو جمع های زنونه ، خوش برخورد باش و لبخند بزن آن شا..فرجی حاصل بشه برات

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل دلت شاد 

من نذری خاص بلدم که هر کی انجام داده جواب گرفته ولی انجام دادنش سخته

مبشه بهم بگی لطفا