2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
چجودیه ؟من که امیدی ندارم اخه

عزیزم برو به این تایپک من..

کامل گفتم 

خیلی ها با مشکلات سخت حاجت گرفتن..

خودت برو بخون..👇👇👇

حاجت داری، گرفتاری بیا اینجا.ما اینجا امام حسین داریم💚.معجزه چله زیارت عاشورا بروش آیت الله حق شناس

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تتیپیکت الان دیدم به نظرم به همسایه ها بگو نامادریت اذیتت میکنه یا خواستگارکه میاد باهاش حرف م ...

مرسی عزیزم دلت شاد باشه فک کن به عشقم کاری کرد نرسیدم هنوزم شب د روز گریه میکنم برا عشقم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

واسه منم دعا کنید.ممنون

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

ووایییبی چه خوبی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

دلت شاد زندگیت پر از آرامش 

میشه لطفا به نیابت منم بخونی دعا کنی به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
توسل ب شهید تورجی زاده  معروف ب بخت گشایی و ازدواج  دختر پسرها  مزارشون شهدای اصفها ...

خیر ببینی و دلت شاد 

خداروشکر ایول

برای ازدواج پخته بودن آدم مهمه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
گلم باید ندر کنی هر ماه سر یه مرغ ببری بدی به فقیر کس هم نفهمه فقط باید به نیت خودت باشه و خودت هم س ...

عزیزم از الان یا بعد اینکه ازدواج کردم 

خودم خوشحالم ازش رفتن سر کتاب باز کردن گفتن بستس خاستگار خوب خیلی میاد بعد دعا گرفتن ولی جواب منفی ...

انشالله دلت شاد بشه

از الان گلم فقط دل میخوادش میتونی؟؟؟

میترسم خانوادم بفهمن

گلم بهت درخواست دادم بیا پی وی بهت بگم

چشم فدات

من نذری خاص بلدم که هر کی انجام داده جواب گرفته ولی انجام دادنش سخته

شما کلا حلال مشکلاتی؛ منتها طرف باید یکم دل داشته باشه!!!

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید.